Opdracht voor Arcadis in Rio

Ingenieursbureau Arcadis meldt vandaag een opdracht te hebben ontvangen voor accommodatie voor de Olympische Spelen in 2016 in Brazilië. Arcadis Logos, een Braziliaanse dochter van Arcadis , zit in een consortium van adviesbedrijven om diverse projecten te gaan begeleiden op het gebied van project- en programmamanagement. Het grootste project is de bouw van het Olympische dorp met een oppervlakte van 75 hectare. Dit omvat 34 wedstrijdterreinen waaronder tennisbanen, het Olympisch zwembad en het velodrome voor de wielerwedstrijden.

Financiële details van de opdrachten zijn nog niet bekend gemaakt. Op Radio 1 meldde Arcadis vanmorgen dat deze opdrachten geen direct effect hebben op de activiteiten in Nederland. Analisten hebben nog niet op het nieuws gereageerd.

Arcadis grootste ingenieursbedrijf van Nederland

<a href='/aandeel/310-arcadis'> Arcadis </a> marktkapitalisatie, bouwbedrijf marktkapitalisatie

De bovenstaande tabel laat de Nederlandse ingenieursbedrijven zien met hun belangrijkste waarderingskarakteristieken. Te zien is dat Arcadis veruit de hoogste marktkapitalisatie heeft (op basis van het aantal uitstaande aandelen in 2011).

Om 11.51 noteert het aandeel 0,12 procent in de min op 21,24 euro.