Telenet Idealabs selecteert tien startups voor verdere coaching

Het acceleratorprogramma van Telenet Idealabs heeft tien startende ondernemingen geselecteerd voor een verdere begeleiding. De geselecteerde projecten krijgen een intensieve coaching en ontvangen ook elk een financiële injectie van 25.000 euro voor de verdere uitwerking van de plannen.

In totaal hadden zich 450 teams ingeschreven voor het acceleratorprogramma. Uiteindelijk werden de projecten Geckomatics, ScriptBook, Apprentus, Campr, Intuo, On Air, Pith.li, Dot, Hoplr en Salesflare voor een verdere begeleiding geselecteerd.

De betrokken projecten zijn actief in media, entertainment en de digitale sector en zullen gedurende een periode van vier maanden begeleiding krijgen om hun ideeën om te zetten in producten en diensten die op de markt kunnen worden gelanceerd. Daarbij zullen de startups kunnen rekenen op de ondersteuning van een tachtigtal mentoren.

Uit de groep geselecteerden zullen uiteindelijk projecten worden gekozen die een prototype hebben uitgewerkt en klaar zijn om de markt te betreden.

Bron: Express.be