Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet Fastenal

Morgen opent het Amerikaanse Fastenal haar boeken over het afgelopen kwartaal. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 4,3 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 3,96 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fastenal in beeld plus taxaties 2017

aandeel

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 542 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 1,88 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 23,27 te liggen.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,27 dollar verwacht. Fastenal 's dividendrendement komt hiermee op 2,9 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de gediversifieerde industriele bedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,54 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Fastenal ' nu rond de 12,67 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 43,75 dollar.

Historische beurskoersen Fastenal

aandeel fastenal

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.