2017 recordjaar voor Mccormick & Company Inc aldus analisten

McCormick & Co. zal morgen haar financiele resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Op basis van de taxaties van de meeste analisten zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van McCormick & Co. over dit jaar komt uit op 4,86 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2016 toen het concern 4,41 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten McCormick & Co. in beeld plus taxaties 2017

financiele analyse

De meeste analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 533 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 4,13 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 19,73 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,86 dollar. McCormick & Co. 's dividendrendement komt hiermee op 2,28 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de voedingsbedrijven ligt op een magere 0,80 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt McCormick & Co. 's marktkapitalisatie 9,42 miljard dollar.

Het aandeel staat om 8.01 1,2 procent hoger op 81,48 dollar.

Historische beurskoersen McCormick & Co.

financiele analyse mccormick&companyinc

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.