Stanley Black & Decker Inc in top Amerikaanse dividendrendementen

Fors dividend Stanley Black & Decker

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Stanley Black & Decker nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2,41 dollar verwacht. Stanley Black & Decker 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 9,5 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industriële bouwkundige bedrijven ligt op een magere 0,61 procent.

Dividendrendementen Stanley Black & Decker

Gezien de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 12,6 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 11,41 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Stanley Black & Decker in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 1,13 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Stanley Black & Decker 's resultaat per aandeel op een winst van 7,4 dollar. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 3,43 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Stanley Black & Decker 's beurswaarde 3,9 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 25,36 dollar.

Historische koersen Stanley Black & Decker

beurskoers stanleyblack&deckerinc

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.