Oproeping Algemene en Buitengewone Algemene vergadering van Aandeelhouders en openbaarmaking jaarlijks financieel verslag

Gereglementeerde informatie, Leuven, 24 september 2019 (17.40 CEST)

Oproeping Algemene en Buitengewone Algemene vergadering van Aandeelhouders en openbaarmaking jaarlijks financieel verslag

KBC Ancora nodigt haar aandeelhouders uit op een Gewone Algemene Vergadering en een Buitengewone Algemene Vergadering op vrijdag 25 oktober 2019. Alle relevante informatie voor deze vergaderingen, waaronder het oproepingsbericht met de agenda voor deze vergaderingen en het jaarlijks financieel verslag 2018/2019, zijn beschikbaar via de website www.kbcancora.be, onder het menu ‘Algemene Vergadering’.

De agenda van de Buitengewone Algemene Vergadering betreft het voorstel tot "opt-in" van het Wetboek van vennootschappen en verenigingen (WVV) met ingang van 1 januari 2020. 

---------------------------------

KBC Ancora is een beursgenoteerde vennootschap die 18,5% van de aandelen in KBC Groep bezit en die samen met Cera, MRBB en de Andere Vaste Aandeelhouders zorgt voor de aandeelhoudersstabiliteit en de verdere ontwikkeling van de KBC-groep. Als kernaandeelhouders van KBC Groep hebben ze daartoe een aandeelhoudersovereenkomst gesloten.

Financiële kalender:

25 oktober 2019         Gewone en Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders
31 januari 2020           Halfjaarlijks financieel verslag (1H)
28 augustus 2020       Jaarlijks communiqué boekjaar 2019/2020

Dit persbericht is beschikbaar in het Nederlands, het Frans en het Engels op de website www.kbcancora.be.

Einde persbericht

Bijlage