Heijmans werkt aan infrastructuur Eindhoven Noordwest

Heijmans gaat de tweede fase van de weginfrastructuur van Eindhoven Noordwest aanleggen. De gemeente Eindhoven heeft Heijmans daarvoor een opdracht gegeven met een contractwaarde van ruim € 21 miljoen.

Eindhoven Noordwest is een gebiedsontwikkeling van de gemeente Eindhoven en richt zich voornamelijk op de hightech industrie. Het gebied ligt ten oosten van Eindhoven Airport aan weerszijde van de A2.

Om het gebied Eindhoven Noordwest te ontsluiten en de bereikbaarheid van de stad, verschillende  bedrijventerreinen en Eindhoven Airport te verbeteren wordt de infrastructuur uitgebreid en aangepast. Het project bevat onder andere de aanleg van de complete weginfrastructuur inclusief de bouw van drie verkeersbruggen en twee fietsbruggen.

Eerder was Heijmans al betrokken bij de ontwerpfase van het project rond de weginfrastructuur voor Eindhoven Noordwest. Die fase werd in september afgerond. Vanaf januari 2020 gaat de schop voor fase 2 daadwerkelijk de grond in. De realisatie wordt gefaseerd uitgevoerd en eind 2021 afgerond.

Over Heijmans
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen. Voor meer informatie, kijk op www.heijmans.nl.


 


Voor meer informatie / niet voor publicatie: 

Pers
Franc de Korte
Communicatie
+31 73 543 52 17
fkorte@heijmans.nl  


Analisten
Guido Peters
Investor Relations
+ 31 73 543 52 17
gpeters@heijmans.nl


 

Bijlage