Ageas publiceert zijn verslagen over 2019

Ageas publiceert vandaag zijn verslaggeving over 2019 bestaande uit twee aparte publicaties:

  • het Jaarverslag 2019, bestaande uit het Verslag van de Raad van Bestuur van Ageas, de Geconsolideerde Jaarrekening van Ageas en de Statutaire Jaarrekening van ageas SA/NV voor 2019;
     
  • het Activiteitenverslag 2019 dat een overzicht geeft van alle verwezenlijkingen van Ageas in 2019, zijn activiteiten wereldwijd en de toekomstige ambities.

Deze publicaties zijn beschikbaar op de Investeerders pagina’s van de Ageas website en op de specifieke website voor de resultaten van 2019: reporting2019.ageas.com.

De jaarresultaten van Ageas voor 2019 werden via het persbericht van 19 februari 2020 bekendgemaakt.

Ageas is een beursgenoteerde internationale verzekeringsgroep met 190 jaar vakkennis en ervaring. Het biedt zowel particulieren als bedrijven Levens- en Niet-Levensverzekeringsproducten aan die beantwoorden aan hun specifieke behoeften, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Ageas, één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Europa, is vooral werkzaam in Europa en Azië, die samen het grootste deel van de wereldwijde verzekeringsmarkt vormen. Via een combinatie van 100%-dochterondernemingen en langetermijnpartnerships met sterke financiële instellingen en belangrijke distributeurs, is Ageas met succes actief in België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Portugal, Turkije, China, Maleisië, India, Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja, Singapore en de Filippijnen. Ageas behoort tot de marktleiders in de meeste landen waar het aanwezig is. Ageas telt meer dan 45.000 werknemers en in 2019 bedroeg het premie-inkomen meer dan EUR 36 miljard (alle cijfers tegen 100%).

Bijlage