Meer vraag naar tenten

Het zal u niet verbazen dat vooral sinds de coronacrisis de wereld in een hoog tempo aan het veranderen is. De coronacrisis heeft direct voor een forse instorting van de mondiale economie gezorgd. Veel economen zijn van mening dat mocht de coronacrisis overgaan dat we nog erg lang met de nasleep van deze crisis zullen zitten. Veel bedrijven met een gestopte omzet en doorlopende kosten staan fors met de rug tegen de muur. De overheid wil wel bijspringen maar kan dit natuurlijk niet voor alle bedrijven en ook zeker niet eindeloos blijven doen.

Meer flexibiliteit gezocht

Waar mogelijk is nu veel personeel thuis aan het werk. Dit gaat natuurlijk met horten en stoten. Maar er zijn ook lichtpuntjes. Zo hebben veel bedrijven en werknemers ontdekt dat het zo nu en dan thuiswerken een hele hoop logistieke problemen oplost. Natuurlijk zijn de wegen leger, gaan de brandstofprijzen omlaag en zijn de kantoren fors leger. Deze crisis maakt duidelijk dat veel bedrijven ook op een prima manier wat van hun vastgoedoverhead kunnen verlagen zonder dat dit ten koste gaat van de totale arbeidsproductiviteit. Bedrijven die op zoek zijn naar een tijdelijke fysieke expansie zouden ook op zoek kunnen gaan naar een tent. Denkt u bijvoorbeeld aan evenementen maar natuurlijk ook aan de triagetenten nu bij de ziekenhuizen. Dit zijn hele snelle en voordelige oplossingen.

Het zelf beheren en opzetten van een tent is eigenlijk in veel opzichten geen optie voor een bedrijf. Denkt u bijvoorbeeld aan alle veiligheidseisen, de juiste montage, certificeringen, eisen voor de constructie etc. Het is dus veel aantrekkelijker om een tent bij een gerenommeerde partij zoals bijvoorbeeld Kontent Structures te huren. U heeft dan geen zorgen over het geheel. Zo wordt voor de plaatsing de locatie nog beoordeeld om zo nog eventuele aanpassingen te kunnen doen. Zij opereren trouwens door heel Nederland en België maar zijn ook met grotere projecten in de rest van Europa actief.

Veiligheid staat natuurlijk voorop. Niet alleen moet de constructie voor normaal gebruik 100% veilig zijn maar ook in het geval van harde stormen. Het is dus absoluut een vereiste om een tent door specialisten te laten opzetten. Naast verhuur is er bij Kontent Structures ook tenten verkoop. Dit zijn de aluhallen, pagodetenten, opslagtenten, tenten in speciale vormen en etagetenten. Daarnaast kunnen er ook op maat tenten worden besteld. Ook kunt u hier terecht voor tentvloeren.