Nyrstar: Resultaten van de algemene vergadering en twee opeenvolgende buitengewone algemene vergaderingen gehouden op 2 juni 2020

Gereglementeerde Informatie

Resultaten van de algemene vergadering en twee opeenvolgende buitengewone algemene vergaderingen gehouden op 2 juni 2020

2 juni 2020 om 20u00 CEST

Nyrstar NV hield vandaag een algemene vergadering en twee opeenvolgende buitengewone algemene aandeelhoudersvergaderingen te Antwerpen.

De voorstellen tot besluit onder de twee punten op de agenda van de algemene vergadering met betrekking tot het uitstel van de algemene vergadering van aandeelhouders en de aansprakelijkheidsvordering ten aanzien van de bestuurders en voormalige bestuurders van de Vennootschap voor fouten begaan in 2019 en 2020, werden niet goedgekeurd.

Het aanwezigheidsquorum voor de twee buitengewone algemene vergaderingen werd niet bereikt. Het eerste agendapunt van de tweede buitengewone algemene vergadering met betrekking tot het uitstel van de buitengewone algemene vergadering vereiste geen aanwezigheidsquorum en het agendapunt werd niet goedgekeurd.

Over Nyrstar
De Vennootschap werd opgericht in België en heeft, na voltooiing van de herkapitalisatie/herstructurering een 2% participatie in de Nyrstar Groep. De Vennootschap is op Euronext Brussels genoteerd onder het symbool NYR. Meer informatie vindt u op de website van Nyrstar: www.nyrstar.be.

Neem voor meer informatie contact op met:

Anthony Simms -        Head of External Affairs & Legal      M: +41 79 722 2152  anthony.simms@nyrstar.com

Bijlage