Van Lanschot Kempen plaatst succesvol Tier 2-lening van € 50 miljoen

’s-Hertogenbosch/Amsterdam, 23 september 2021

Vandaag maakt Van Lanschot Kempen bekend dat zij succesvol een Tier 2-lening van € 50 miljoen heeft geplaatst bij institutionele beleggers. De lening heeft een looptijd van ruim 10 jaar, een coupon van 2,000% en is onderdeel van de algemene fundingactiviteiten van Van Lanschot Kempen . De transactie leidt tot een verdere versterking van het fundingprofiel en heeft een positieve impact op de total capital-ratio van Van Lanschot Kempen .


Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90; investorrelations@vanlanschotkempen.com

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen , met haar merknamen Van Lanschot, Kempen en Evi actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking. Ons doel is het behoud en de opbouw van vermogen, op een duurzame manier, zowel voor onze klanten als voor de samenleving waar we deel van uitmaken. Van Lanschot Kempen , genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

Zie voor meer informatie: vanlanschotkempen.com

Dit persbericht is geen (uitnodiging tot het doen van een) aanbod tot het (ver)kopen of anderszins verkrijgen van of inschrijven op financiële instrumenten en is geen advies of aanbeveling om enige handeling te verrichten of na te laten.

Bijlage