Orange Belgium nodigt investeerders en analisten uit om deel te nemen aan een online web en/of audio conferentie op 7 februari 2018 n.a.v. de resultaten van het vierde kwartaal en het volledige ja...

Persbericht
Brussel, 29 januari 2018

Orange Belgium nodigt investeerders en analisten uit om
deel te nemen aan een online web en/of audio conferentie op 7 februari 2018 n.a.v. de resultaten van het vierde kwartaal en het volledige jaar 2017

De Orange Belgium Groep zal zijn resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar 2017 publiceren op woensdag 7 februari 2018 om 7:00 lokale tijd.

Het Investor Relations team van Orange Belgium is verheugd investeerders en analisten uit te nodigen voor een online web en/of audio conferentie naar aanleiding van de financiële resultaten. De conferentie zal worden voor gezeten door:

  • Michaël Trabbia, CEO
  • Arnaud Castille, CFO
  • Siddy Jobe, Director Treasury & Investor Relations

De conferentie start om 14:00 lokale tijd (13:00 UK / 08:00 EST). Om toegang te krijgen tot de online web conferentie, gelieve U te registreren via de volgende link: Orange Belgium FY 2017 resultaten.

Wenst U enkel aan de audio conferentie deel te nemen, gelieve U te registreren via dezelfde link, waar U alle details zal vinden.

De opgenomen sessie zal beschikbaar zijn na de conference call en kan worden gedownload van de Orange Belgium website via onderstaande website-link.

Het persbericht over het vierde kwartaal en het volledige jaar 2017, de roadshow presentatie en de resultaten toolkit zullen beschikbaar zijn op woensdag 7 februari 2018 op de financiële sectie van de bedrijfswebsite: https://corporate.orange.be/nl/financi%C3%ABle-informatie/financi%C3%ABle-resultaten.

 

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Luxembourg.
Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren.
Orange België is een filiaal van de Orange -groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.
Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be  of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Contact investeerders
Siddy Jobe - ir@orange.be - +32(0)2 745 80 92

Perscontact
Annelore Marynissen (NL) - annelore.marynissen@orange.com  -  +32 479 01 60 58
Jean-Pascal Bouillon (FR) - jean-pascal.bouillon@orange.com  -  +32 473 94 87 31
press@orange.be 

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/fa7d0817-d466-4f9b-a01a-7b40a280a493