Van Lanschot Kempen bereidt een aanvullend covered-bond-programma voor

’s-Hertogenbosch/Amsterdam, 27 januari 2022

Van Lanschot Kempen is bezig met de voorbereidingen voor de opzet van een aanvullend covered-bond-programma. Van Lanschot Kempen is van plan dit programma, met een soft-bullet-structuur, in de loop van 2022 op te zetten. Naar verwachting vinden toekomstige covered-bond-uitgiftes plaats binnen dit nieuwe programma.

Het nieuwe covered-bond-programma zal een verdere diversificatie van de beleggersbasis en het fundingprofiel mogelijk maken.


Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90; investorrelations@vanlanschotkempen.com

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking. Ons doel is het behoud en de opbouw van vermogen, op een duurzame manier, zowel voor onze klanten als voor de samenleving waar we deel van uitmaken. Van Lanschot Kempen , genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

Zie voor meer informatie: vanlanschotkempen.com

Dit persbericht is geen (uitnodiging tot het doen van een) aanbod tot het (ver)kopen of anderszins verkrijgen van of inschrijven op financiële instrumenten en is geen advies of aanbeveling om enige handeling te verrichten of na te laten.

Bijlage