Orange Belgium nodigt investeerders en analisten uit om deel te nemen aan een online web en/of audio conferentie op 22 juli 2022 n.a.v. de resultaten van de eerste jaarhelft van 2022

Persbericht
Brussel, 12 juli 2022

Orange Belgium nodigt investeerders en analisten uit om deel te nemen aan een online web en/of audio conferentie op 22 juli 2022 n.a.v. de resultaten van de eerste jaarhelft van 2022

De Orange Belgium Groep zal zijn resultaten voor de eerste jaarhelft van 2022 publiceren op vrijdag 22 juli 2022 om 7:00 lokale tijd.

Het Investor Relations team van Orange Belgium is verheugd investeerders en analisten uit te nodigen voor een online web en/of audio conferentie naar aanleiding van de financiële resultaten. De conferentie zal worden voorgezeten door:

  • Xavier Pichon, CEO
  • Antoine Chouc, CFO
  • Koen Van Mol, Head of Investor Relations

De conferentie start om 13:30 lokale tijd (12:30 UK / 07:30 EST). Om toegang te krijgen tot de online web conferentie, gelieve U te registreren via de volgende link: Orange Belgium HJ 2022 resultaten.

Wenst U enkel aan de audio conferentie deel te nemen, gelieve U te registreren via dezelfde link, waar U alle details zal vinden.

De opgenomen sessie zal beschikbaar zijn na de conference call en kan worden gedownload van de Orange Belgium website via onderstaande website-link.
Het persbericht over de eerste jaarhelft van 2022, de roadshow presentatie en de resultaten toolkit zullen beschikbaar zijn op vrijdag 22 juli 2022 op de financiële sectie van de bedrijfswebsite: Financiële resultaten.

Over Orange Belgium
Orange Belgium is een toonaangevende telecommunicatieoperator op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochteronderneming Orange Communications Luxembourg.
Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformante mobiele netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie, waar we voortdurend in blijven investeren.
Orange Belgium is een filiaal van de Orange-groep, een van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internetdiensten en een van de wereldleiders in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven. Orange Belgium staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Contact investeerders

Koen Van Mol - koen.vanmol@orange.com - +32 (0) 495 55 14 99
https://orange.telemak.media/hy2022/
ir@orange.be

Perscontact

Annelore Marynissen - annelore.marynissen@orange.com - +32 (0) 479 016 058
Younes Al Bouchouari - younes.albouchouari@orange.be - +32 (0) 477 69 87 73
press@orange.be

Bijlage