Fagron NV: Openbaarmaking van ontvangen kennisgevingen

Gereglementeerde informatie
Waregem (België)/Rotterdam (Nederland) 1 , 26 mei 2016

Overeenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Fagron de volgende kennisgevingen ontvangen.

Kennisgeving van Visium Asset Management, LP, JG Asset, LLC en Jacob Gottlieb, ontvangen op 23 mei 2016

 • Op 23 mei 2016 heeft Fagron een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhouderschap van Visium Asset Management, LP, JG Asset, LLC en Jacob Gottlieb, een moederonderneming of een controlerende persoon, op 16 mei 2016 onder de kennisgevingsdrempel van 3% is gezakt door de overdracht van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.
 • Visium Asset Management, LP wordt gecontroleerd door haar general partner , JG Asset, LLC. JG Asset, LLC wordt gecontroleerd door haar managing member , Jacob Gottlieb.
 • Visium Asset Management, LP is een discretionaire investment manager van verschillende fondsen en oefent de stemrechten van de aandelen die door deze fondsen worden gehouden naar eigen goeddunken uit.
 • De kennisgeving van Visium Asset Management, LP, JG Asset, LLC en Jacob Gottlieb kan op investors.fagron.com worden geraadpleegd via deze link .

Kennisgeving van Alychlo NV en Marc Coucke, ontvangen op 23 mei 2016

 • Op 23 mei 2016 heeft Fagron een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhouderschap van Alychlo NV en Marc Coucke, een moederonderneming of een controlerende persoon, op 20 mei 2016 de kennisgevingsdrempel van 10% heeft overschreden door de verwerving van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.
 • Op de datum van de kennisgeving bezitten Alychlo NV en Marc Coucke in totaal 8.076.879 stemrechten. 8.071.507 stemrechten worden gehouden door Alychlo NV en 5.372 stemrechten worden gehouden door Marc Coucke.
 • Op basis van de noemer van 54.738.214 (totaal aantal stemrechten), bezitten Alychlo NV en Marc Coucke op de datum van de kennisgeving in totaal 14,76% van het totaal aantal stemrechten.
 • Alychlo NV wordt gecontroleerd door Marc Coucke.
 • De kennisgeving van Alychlo NV en Marc Coucke kan op investors.fagron.com worden geraadpleegd via deze link .

Kennisgeving van The Goldman Sachs Group, Inc., ontvangen op 25 mei 2016

 • Op 25 mei 2016 heeft Fagron een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhouderschap van The Goldman Sachs Group, Inc., een moederonderneming of een controlerende persoon, op 19 mei 2016 onder de kennisgevingsdrempel van 3% is gezakt door de overdracht van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.
 • De kennisgeving van The Goldman Sachs Group, Inc. kan op investors.fagron.com worden geraadpleegd via deze link .

1 Dit persbericht wordt verstuurd door Fagron NV en Fagron BV.

In het geval van verschillen tussen de Engelse vertaling en het Nederlandse origineel van dit persbericht, zal de laatste prevaleren.

Voor meer informatie:
Constantijn van Rietschoten
Chief Marketing Officer
Tel. +31 6 53 69 15 85
constantijn.van.rietschoten@fagron.com

Profiel Fagron
Fagron is een wetenschappelijke farmaceutische R&D-onderneming die gericht is op het optimaliseren en innoveren van gepersonaliseerde farmaceutische zorg. Fagron levert Fagron Specialty Pharma Services, Fagron Trademarks en Fagron Essentials aan apotheken, klinieken en ziekenhuizen in 32 landen wereldwijd.

De Belgische vennootschap Fagron NV is gevestigd in Waregem en is genoteerd aan Euronext Brussels en Euronext Amsterdam. De operationele activiteiten van Fagron worden aangestuurd vanuit de Nederlandse vennootschap Fagron BV. Het hoofdkantoor van Fagron BV is gevestigd in Rotterdam.

Open onderstaande link voor het persbericht:

Openbaarmaking van ontvangen kennisgevingenThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Fagron NV via GlobeNewswire

HUG#2016031