Agfa-Gevaert persbericht

Mortsel, België - 28 oktober 2016 - 8.00 uur CET

Naar aanleiding van de recente speculatie in de pers kondigt Agfa-Gevaert NV ("Agfa") aan dat zij is benaderd door CompuGroup Medical SE ("CompuGroup") die haar belangstelling heeft uitgedrukt voor een mogelijke overname van alle aandelen van Agfa door middel van een voorwaardelijk openbaar overnamebod.

De Raad van Bestuur van Agfa zal, in samenspraak met haar financiële en juridische adviseurs, CompuGroup's belangstelling zorgvuldig evalueren rekening houdend met het belang van de aandeelhouders en de andere stakeholders.

Er is geen zekerheid dat deze besprekingen zullen leiden tot een openbaar bod op de aandelen van Agfa.

Verdere mededelingen zullen worden gedaan indien en wanneer de omstandigheden dit vereisen.

(Einde bericht)

In het geval van verschillen tussen de Nederlandse vertaling en het Engelse origineel van dit persbericht, zal de laatste prevaleren.

Over Agfa
De Agfa-Gevaert Groep ontwikkelt, produceert en verdeelt een uitgebreid portfolio van analoge en digitale beeldvormingsystemen en IT-oplossingen, voornamelijk voor de grafische industrie, de sector van de gezondheidszorg en ook voor specifieke industriële toepassingen. De hoofdzetel en de moedermaatschappij van Agfa bevinden zich in Mortsel, België.
Agfa-Gevaert realiseerde in 2015 een omzet van 2.646 miljoen euro.

Contact:
Viviane Dictus
Director Corporate Communication
tel. +32 0 3 444 7124
e-mail: viviane.dictus@agfa.com


Johan Jacobs
Corporate Press Relations Manager
tel. ++32 0 3 444 8015
e-mail: johan.jacobs@agfa.com

Persbericht in pdf-formaatThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Agfa-Gevaert via GlobeNewswire

HUG#2052259