Ronald

Analist Pro is het grootste beleggingsplatform van de Benelux. U treft hier exclusieve research over aandelen, opties en ETF’s. Het aandelenspectrum betreft praktisch alle beursgenoteerde aandelen in de VS en Europa. Daarnaast bieden wij ook veel aandelenbeurzen van Zuid-Amerika, Afrika en Azië aan. De reden voor dit brede spectrum is de noodzaak voor risicospreiding want we zien dat internationale portefeuilles het vaak qua rendementen beter doen bij doorgaans lagere risico’s.

Kernonderdelen aandelenwaardering:

- Value

- Kwaliteit

- Momentum

Deze 3 factoren bieden volgens veel onderzoekers sterke verklaringen voor aandelenrendementen. Bij value moet u denken aan de waardering van aandelen via bijvoorbeeld de koers/winst-verhouding, de koers/boekwaarde of het dividendrendement. Bij kwaliteit gaat het om de gezondheid van het bedrijf. Bekende variabelen hiervoor zijn de solvabiliteit, de omzetgroei, de kasstroomgroei etc. Bij momentum gaat het vooral om de historische rendementen.

Van alle 3 de kernonderdelen bieden wij de scores per aandeel aan. U ziet zo de koopwaardigheid per aandeel niet op basis van 1 mening maar juist op basis van een hele rits aan factoren.

Ja, dat wil ik
Why analist 2x
Waarom Analist Pro:
  • Dagelijks deskundige beleggingsadviezen
  • Concrete aandelen- en optietips
  • Toegang outperformende modelportefeuilles (aandelen, ETF's en opties)
  • Maandelijks het uitgebreide Analist Journaal op uw deurmat
  • Vele extra's zoals o.a. educatie, webinars en marktupdates
Meest gestelde vragen
Analist Pro biedt u veel informatie over de financiële markten. Via de diverse aandelentools kunt u de markten scannen zodat u binnen 1 oogopslag de actuele waarderingen heeft van de Amerikaanse en Europese aandelen. Via de ETF tools kunt u eenvoudig een goed beeld kijken van de ETF-wereld en via de optie tools kunt u direct zien welke aandelenopties het meeste opleveren als u ze schrijft.
Analist Pro biedt diepgaande informatie over aandelen, opties en ETF’s.
Het abonnement op Analist Pro is doorlopend maar u kunt het op ieder gewenst moment opzeggen. Dit kan via ‘mijn Analist Pro’ of via het contactformulier. Het Analist Pro jaarabonnement is per jaar opzegbaar. Opzegging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Kijk op https://analist.nl/info/analistpro voor meer vragen en antwoorden over Pro. U kunt ook een email sturen naar analistpro@analist.nl of via https://www.analist.nl/contacts/new