Ronald

Het handelen in opties klinkt eng maar is dit zeker niet. Het schrijven gedekte callopties zorgt voor directe inkomsten waardoor uw risico’s direct gedempt worden. Mandjes met gedekte callopties hebben het in het verleden vaak beter gedaan dan mandjes die geen geschreven callopties hadden. Wij raden altijd aan om zowel door de tijd heen te spreiden alsmede met de uitoefenprijzen te spreiden.

Geschreven putopties: vooral deze strategie klinkt riskant maar dat is hij zeker niet. Bij het schrijven van een putoptie ontvangt u namelijk de optiepremie en die ontvangt u natuurlijk niet wanneer u het aandeel koopt. U verlaagt dus ook met deze strategie direct uw risico. Ook hierbij adviseren wij met klem ook zowel door de tijd heen te spreiden alsmede met de uitoefenprijzen.

Ja, dat wil ik
Why analist 2x
Waarom Analist Pro:
  • Dagelijks deskundige beleggingsadviezen
  • Concrete aandelen- en optietips
  • Toegang outperformende modelportefeuilles (aandelen, ETF's en opties)
  • Maandelijks het uitgebreide Analist Journaal op uw deurmat
  • Vele extra's zoals o.a. educatie, webinars en marktupdates
Meest gestelde vragen
Analist Pro biedt u veel informatie over de financiële markten. Via de diverse aandelentools kunt u de markten scannen zodat u binnen 1 oogopslag de actuele waarderingen heeft van de Amerikaanse en Europese aandelen. Via de ETF tools kunt u eenvoudig een goed beeld kijken van de ETF-wereld en via de optie tools kunt u direct zien welke aandelenopties het meeste opleveren als u ze schrijft.
Analist Pro biedt diepgaande informatie over aandelen, opties en ETF’s.
Het abonnement op Analist Pro is doorlopend maar u kunt het op ieder gewenst moment opzeggen. Dit kan via ‘mijn Analist Pro’ of via het contactformulier. Het Analist Pro jaarabonnement is per jaar opzegbaar. Opzegging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Kijk op https://analist.nl/info/analistpro voor meer vragen en antwoorden over Pro. U kunt ook een email sturen naar analistpro@analist.nl of via https://www.analist.nl/contacts/new