Fielmann op recordjacht aldus analisten

Fielmann zal morgen haar financiele resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. De omzet van het bedrijf uit over dit jaar komt uit op 1.99 miljard euro. Zo blijkt uit de meeste recente rondgang langs de analisten. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2022 toen het concern 1.76 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fielmann in beeld plus taxaties 2023

beurskoers

Fielmann brillenreclame Duitsland ©

Fielmann
Fielmann


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 135 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 1.6 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 27.66 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 97 cent. Fielmann 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 2.19 procent. Het gemiddelde dividend van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een prima 2.95 procent. Het is de verwachting dat het bedrijf op 12 juli dat dividend van 97 cent uit zal gaan keren.

Laatste analistentaxaties rond de 48 euro

De laatste 3 adviezen voor het bedrijf dat persoonlijke goederen produceert zijn afkomstig van M.M. Warburg & Co., Berenberg en DZ Bank.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 3.72 miljard euro.

Het is de verwachting dat het bedrijf op 12 juli dat dividend van 97 cent uit zal gaan keren.

Om 11.23 staat het aandeel 1.49 procent lager op 44.26 euro.

Historische koersen Fielmann 2007-2023

beurskoers fielmann

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.