KKR koopt het grootste deel glasvezelnetwerk Telefónica Chile

 • KKR neemt een meerderheidsbelang in het glasvezelnetwerk van Telefónica Chile (NYSE: TEF) met een plan om het eerste open access-netwerk van Chili te creëren.
 • De transactie heeft een waarde van ongeveer $ 1 miljard. De verwachting is dat de sluiting in de eerste helft van het jaar zal plaatsvinden.
 • En Telefónica behoudt ongeveer 40% van het bedrijf. KKR zal het glasvezelnetwerk open access maken via een nieuw opgericht, onafhankelijk Chileens bedrijf, met activa die lokaal worden beheerd.
 • Het zal het eerste digitale digitale infrastructuurnetwerk van het land zijn dat openstaat voor alle huidige en toekomstige telecomoperatoren.
 • En het plan zal naar verwachting de breedbanddekking tegen 2023 uitbreiden van 2 miljoen huishoudens tot ongeveer 3,5 miljoen huishoudens, terwijl wholesalediensten worden geleverd aan meer dan 40.000 bedrijven, telecomtorens en kleine cellen.

  KKR verwachtingen

  De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit New York City over dit jaar ligt volgens de analisten op 4.75 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 4.53 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten KKR & Co Inc in beeld plus taxaties 2020

  fundamantele data

  De meeste analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 2.2 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 2.55 dollar verwacht. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 17.63 uit.

  Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 58 cent. Het dividendrendement van KKR & Co Inc ligt hiermee op 1.29 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de ondersteuningsdienstensector ligt op een summiere 1.2 procent.

  De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 25.18 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 58 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 16 en de 49 dollar.

  Koershistorie KKR & Co Inc 2007-2021

  fundamantele data kkr&coinc

  Klikt u hier voor dividend aandeel KKR & Co Inc. Het aandeel sloot donderdag op 44.96 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.