Roularta opent nieuwe lening

Roularta Media Group kondigt vandaag de uitgifte aan van een obligatielening in België. De obligaties hebben een looptijd van 6 jaar met vervaldatum in 2018. De obligaties bieden een vaste jaarlijkse intrest van 5,125 %. Roularta Media Group wil met het uitschrijven van deze obligatielening een minimum van 75 miljoen euro en een maximum bedrag van 100 miljoen euro ophalen.

De fondsen voortvloeiende uit de obligatielening zullen aangewend worden voor de herfinanciering van een bestaande financiering (in de vorm van een private plaatsing van obligaties), alsook voor het realiseren van algemene bedrijfsdoelstellingen zoals verdere organische groei en groei door middel van acquisities. De obligatielening kan onderschreven worden in schijven van 1.000 euro.

De intekenperiode loopt van 21 september 2012 (9 uur) tot 3 oktober 2012 (16 uur), onder voorbehoud van een vervroegde afsluiting. De datum van de uitgifte van de obligatielening is 10 oktober 2012. Er is een aanvraag ingediend om deze obligaties te noteren op de gereglementeerde markt van de beurs van NYSE Euronext Brussels.