Dag van de Belegger groot succes voor Analist.nl

De dertigste Dag van de Belegger is druk bezocht. Volgens de VEB bewijst de drukte dat beleggers nog steeds op zoek zijn naar persoonlijk contact. Ook Analist.nl was aanwezig en onze stand werd dan ook druk bezocht. De presentatie die directeur Ronald Kok aan het einde van de middag gaf werd goed ontvangen door beleggers.

De drukte bewijst volgens een woordvoerder van de Vereniging van Effectenbezitters ( VEB ), welke de dag organiseerde, dat beleggers op zoek zijn naar direct contact. "Ondanks de vele mogelijkheden om informatie te verkrijgen via internet heeft men kennelijk behoefte aan persoonlijk contact. Steeds meer mensen beleggen bovendien via internetbanken. Zij moeten het dan echter wel zonder directe advisering stellen”, zo vermoedde hij. Volgens de VEB -wooordvoerder bleken beleggers vooral op zoek naar adviezen en natuurlijk op zoek naar ’gouden tips’.VEB -directeur Jan Maarten Slagter sluit de beurshandel door op de speciaal voor deze gelegenheid naar de RAI vervoerde beursgong te slaan. Naast hem staat Euronext -directeur Joost van der Does de Willebois toe te kijken. Foto: Richard Mouw

Groot succes
Voor Analist.nl was de Dag van de Belegger ook een groot succes. Vele mensen wisten de weg naar onze stand te vinden om informatie te verzamelen en prangende vragen te kunnen stellen. Onze gratis beleggerstas was daarnaast een gewild product. De tas vond gretig aftrek en werd met dank in ontvangst genomen.

Directeur Ronald Kok gaf aan het einde van de vrijdagmiddag een seminar over de valuedrivers van aandelenredementen. Met de presentatie wilde de heer Kok onder meer duidelijk maken dat geld niet zomaar uit de lucht komt vallen.

Heeft u de presentatie gemist of wilt u deze nog eens op uw gemak nalezen? Dat kan. Stuur een e-mail naar info@analist.nl met als onderwerp 'Presentatie valuedrivers' en u ontvangt de presentatie zo spoedig mogelijk in uw inbox.

Wij willen hierbij iedereen die ons heeft bezocht op de Dag van de Belegger hartelijk bedanken en hopen dat u gevonden heeft wat u zocht.