Van Lanschot Kempen draagt Maarten H. Muller voor als lid van de Raad van Commissarissen

Agenda voor AVA op 31 mei is gepubliceerd

's-Hertogenbosch, 13 april 2018

Van Lanschot Kempen maakt bekend dat de Raad van Commissarissen voornemens is om Maarten H. Muller voor te dragen als lid van de Raad van Commissarissen.

Maarten H. Muller (1954) is 31 jaar werkzaam geweest als advocaat bij Allen & Overy, Loeff Claeys Verbeke en Loeff & Van der Ploeg.

De heer Muller wordt voorgedragen tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders (AVA) op 31 mei 2018. De Nederlandsche Bank heeft ingestemd met de voorgenomen benoeming van de heer Muller als commissaris.

De AVA wordt gehouden in 's-Hertogenbosch en begint om 14.00 uur. Het oproepingsbericht en de agenda met toelichting voor deze vergadering zijn beschikbaar op www.vanlanschotkempen.com/AVA.

Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90;
investorrelations@vanlanschotkempen.com

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen, met haar merknamen Van Lanschot, Evi en Kempen, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen van haar klanten. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam , is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

vanlanschotkempen.com

Bijlage