Algemene vergadering BinckBank besluit conform agendering

AMSTERDAM, 24 april 2018 - Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van BinckBank N.V. van 24 april 2018 heeft de algemene vergadering besloten conform agendering. Dit betekent dat onder meer de volgende besluiten zijn genomen:

  • De jaarrekening over het boekjaar 2017 is vastgesteld;
  •  Over het boekjaar 2017 is, naast het reeds uitgekeerde interim-dividend van € 0,03, het slotdividend vastgesteld op € 0,23 per gewoon aandeel in contanten (onder aftrek van 15% dividendbelasting), betaalbaar gesteld op 3 mei 2018;
  • De heer J.W.T. van der Steen, mevrouw C.J. van der Weerdt-Norder en mevrouw J.M.A Kemna zijn met ingang van datum van de vergadering tot einde van de jaarlijkse vergadering gehouden in 2022 herbenoemd tot lid van de raad van commissarissen;
  • De heer V.J.J. Germyns is, na afloop van de algemene vergadering, door de raad van commissarissen herbenoemd tot lid van het bestuur tot het einde van de jaarlijkse algemene vergadering in 2022.

 

 

 

Als gevolg van het bovenstaande bestaat de raad van commissarissen van BinckBank N.V. uit de heer J.W.T van der Steen (voorzitter), mevrouw C.J. van der Weerdt-Norder, mevrouw J.M.A. Kemna, de heer A. Soederhuizen en mevrouw M. Pijnenborg.

Het bestuur bestaat uit de heren V.J.J. Germyns (voorzitter), E.J.M. Kooistra (CFRO) en S.J. Clausing (COO).

Bijlage