Ontex kondigt details aan voor de resultatenpublicatie  van het volledige jaar en 4de kwartaal van 2023 

Aalst, België, 29 januari 2024 – Ontex Group NV, een toonaangevende internationale leverancier van oplossingen in persoonlijke hygiëne, zal zijn resultaten van het volledige jaar en vierde kwartaal van 2023 publiceren om 07:00 uur CET / 06:00 uur BT op donderdag 8 februari 2024. Het directiecomité zal op dezelfde dag een webcast voor investeerders en analisten opzetten om 12:00 uur CET / 11:00 uur BT. Klik op onderstaande link om de presentatie bij te wonen vanop uw laptop, tablet of mobiel apparaat. Deze webcast zal in het Engels plaatsvinden. 

https://channel.royalcast.com/landingpage/ontexgroup/20240208_1/ 

Een herhaling van de webcast zal kort na afloop van de live presentatie op dezelfde link beschikbaar zijn en een jaar lang op dezelfde link beschikbaar blijven. 

Indien u wil deelnemen aan de vraag- en antwoordsessie op het einde van de webcast, neem dan contact op via investor.relations@ontexglobal.com vóór de dag van de publicatie. Deze sessie wordt beperkt tot professionele investeerders en analisten. 

De consensus op basis van prognoses van aandelenanalisten die Ontex volgen is te vinden op ontex.com: Latest Ontex updates · Ontex. Deze prognoses en dus ook de consensuscijfers vertegenwoordigen enkel de mening van de analist en geen vooruitzichten van Ontex . Door deze consensusinformatie ter beschikking te stellen, heeft Ontex niet de intentie om dergelijke informatie goed te keuren. 

Inlichtingen 

Over Ontex   

Ontex is een toonaangevende, internationale ontwikkelaar en producent van hygiëneproducten en -diensten voor retailers en de zorgsector, met een grote expertise in babyverzorging, vrouwelijke hygiëne en volwassenenzorg. De innovatieve producten van Ontex worden verdeeld in ongeveer 100 landen via toonaangevende retailermerken, lifestyle merken en eigen merken van de Ontex groep. Wereldwijd werken er ongeveer 7,500 mensen voor Ontex in 21 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst, België. De aandelen van Ontex zijn genoteerd op Euronext Brussel en maken deel uit van de Bel Mid®. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, kan u terecht op ontex.com of Ontex volgen op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube. 

Bijlage