RoodMicrotec Algemene Vergadering van Aandeelhouders succesvol verlopen

Zwolle - 18 mei 2018

RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke Nederlandse leverancier van semiconductors en bijbehorende diensten, heeft op 17 mei 2018 haar Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden. De 17 aanwezige aandeelhouders konden terugkijken op een succesvol boekjaar 2017, waarin de omzet sterk toenam. Het management team gaf een presentatie over de activiteiten in 2017 en de geplande activiteiten in 2018.

De presentatie van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is ter inzage op de website.

Over RoodMicrotec
Met meer dan 45 jaar ervaring als een onafhankelijke value-added dienstverlener op het gebied  van micro- en optoelectronica biedt RoodMicrotec Fabless Companies, OEM's en andere ondernemingen een one-stop shop propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

Onze diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability/ruimtevaart, automobiel-, telecommunicatie-, medische-, IT- and elektronicasectoren.

Ons geïntegreerde kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op internationale DIN EN ISO 9001:2015 normen. Ons kwaliteitsmanagement is tevens in grote lijnen in overeenstemming met de Automobielspecificatie ISO/TS 16949. De onderneming heeft ook een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en kwalificatie volgens de ISO/IEC 17025 norm.

De value-added diensten omvatten onder meer (eXtended) Supply Chain Management en Total Manufacturing Solutions in samenwerking met onze partners, failure & technology analysis, qualification & burn-in, test- & product engineering, production test (inclusief device programming en end-of-line service), ESD/ESDFOS assessment & training, and quality & reliability consulting.

RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het Verenigd Koninkrijk (Bath) en in Nederland (Zwolle).

Voor meer informatie visit: http://www.roodmicrotec.com

Voor nadere informatie

Martin Sallenhag - CEO, Reinhard Pusch - COO, Arvid Ladega - CFO
Telefoon: +31 38 4215216         E-mail: investor-relations@roodmicrotec.com    Web:     www.roodmicrotec.com

Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels, Nederlands en Duits.. In gevallen van tegenstrijdigheid tussen deze versies prevaleert de Engelse versie. Deze mededeling bevat informatie die geldt  als voorwetenschap in de zin van artikel 7, lid 1, van de EU-verordening inzake marktmisbruik. De gedelegeerd bestuurder en CEO van het bedrijf, Martin Sallenhag, is verantwoordelijk voor het regelen van de publicatie van dit document namens RoodMicrotec .

Bijlage