Nieuwe Chief Financial Officer Beter Bed Holding

Beter Bed Holding maakt bekend dat Hugo van den Ochtend (1978) met ingang van 1 september 2018 zal starten als CFO. Hij volgt hiermee Bart Koops op die de onderneming per 1 augustus zal verlaten.

De door de commissarissen voorgenomen benoeming van Hugo als Statutair Directeur zal op de Buitengewone Algemene Vergadering van 11 september 2018 worden geagendeerd conform de statuten en wettelijke bepalingen. Deze vergadering zal plaatsvinden ten kantore van Beter Bed Holding en begint om 14.00 uur. De agenda en oproepadvertentie zijn beschikbaar op www.beterbedholding.nl. Na de benoeming zal de Raad van Bestuur uit twee leden bestaan; John Kruijssen (CEO) en Hugo van den Ochtend (CFO).

Dirk Goeminne, Voorzitter van de Raad van Commissarissen: "We zijn blij met de komst van Hugo en achten hem zeer geschikt om de functie van CFO bij Beter Bed Holding op zich te nemen. Hugo kan bogen op 15 jaar Finance-ervaring waarvan drie jaar als eindverantwoordelijke Financieel Directeur. Zijn managementervaring, internationale retailkennis en ervaring in digitale veranderingsprojecten zullen goed bij Beter Bed Holding aansluiten. Samen met CEO John Kruijssen zal Hugo de strategie voor de komende jaren verder aanscherpen."

John Kruijssen, CEO van Beter Bed Holding N.V.: "Ik ben enthousiast over de komst van Hugo als onze nieuwe CFO en heb veel vertrouwen in onze samenwerking. Met de aanstelling van Hugo sluiten we een periode af waarin we naast het opnieuw invullen van de management board ook de management teams in Nederland en Duitsland vernieuwd en versterkt hebben met professionals met uiteenlopende competentiesets en ervaringen om het bedrijf energiek, kundig en met een nieuw elan te leiden."

Hugo heeft een master in Econometrie behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2003 is hij als financial analyst gestart bij Procter & Gamble, waar hij verscheidene managementfuncties heeft vervuld in Nederland, België en Zwitserland. In 2011 heeft Hugo zijn carrière voortgezet bij Ahold Delhaize in diverse senior financiële managementrollen bij het Ahold corporate hoofdkantoor, Albert Heijn en, laatstelijk in de functie van eindverantwoordelijke financieel directeur bij Gall & Gall.

Profiel
Beter Bed Holding is een Europese retailorganisatie die haar klanten op betaalbare wijze elke dag opnieuw zo comfortabel en gezond mogelijk wil laten slapen. De winkelformules staan voor producten van goede kwaliteit, het beste advies aan klanten en altijd de best mogelijke deal. Verder heeft Beter Bed Holding een groothandel in merkartikelen in de slaapkamerbranche via haar dochter DBC International met het internationale merk M line.
                                                   
In 2017 behaalde de onderneming met in totaal 1.188 winkels een netto-omzet van € 416,4 miljoen.

Voor meer informatie:

John Kruijssen                                                              Dirk Goeminne
CEO                                                                              Voorzitter Raad van Commissarissen
+31 (0)413 338819                                                       +31 (0)413 338819
+31 (0)6 13211011                                                       bbholding@beterbed.nl
john.kruijssen@beterbed.nl                     

Klik op onderstaande link voor de Pdf van het persbericht.

                      

Bijlage