Ease2pay rond integratie MyOrder af en maakt halfjaarcijfers 2018 bekend

De integratie van de MyOrder activiteiten is succesvol afgerond. Het is nu mogelijk om in 116 steden met je mobiel te parkeren en bij ruim 600 tankstations mobiel te tanken. Ook in apps van derden is MyOrder vervangen door Ease2pay, bijvoorbeeld de parkeerfunctie in de Rabo Wallet app wordt sinds 30 juni door Ease2pay ingevuld. Naast de integratie van het MyOrder platform is ook het Ease2pay platform verder geautomatiseerd waardoor zowel de parkeer- als tanktransacties geheel geautomatiseerd worden uitgevoerd. Directielid Gijs van Lookeren Campagne: "Ease2pay is daarmee gereed voor de scale up fase". Per 30 juni hadden meer dan 13 duizend mensen een account op het Ease2pay platform aangemaakt, waarbij het aan de elektronischgeldinstelling Ease2pay toevertrouwde vermogen op 30 juni € 45 duizend was.

Daarnaast hebben de Directie en de Raad van Commissarissen van EASE2PAY N.V. ("de Vennootschap") de halfjaarcijfers 2018 van de Vennootschap vastgesteld respectievelijk goedgekeurd. Met dit persbericht wordt het tussentijds bericht over het eerste halfjaar 2018 gepubliceerd, dat de verkorte tussentijdse financiële informatie over het halfjaar geëindigd op 30 juni 2018 weergeeft.

Het tussentijds bericht van EASE2PAY N.V. over het eerste halfjaar 2018 is bijgevoegd.

Einde persbericht.

-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Over Ease2pay

Ease2pay is een disruptieve betaaldienst die betalen goedkoper wil maken voor consumenten en winkeliers. Het transactieplatform maakt van iedere smartphone een pinterminal: de app laat consumenten in één handeling bestellen, betalen en sparen zonder gebruik te maken van kassa's of pinterminals.

------------------------------------------

Rotterdam, Nederland, 10 september 2018

Verdere informatie:        EASE2PAY N.V., G.J. van Lookeren Campagne, Tel. 010 3074619
Corporate website:        www.ease2paynv.com

Klik op onderstaande link voor het volledige persbericht

Bijlage