Biocartis Group NV: BIOCARTIS KONDIGT 2018 FINANCIELE RESULTATEN AAN VIA WEBCAST OP 28 FEBRUARI 2019

PERSBERICHT: GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE
21 februari 2019, 07:00 CET

BioCARTIS KONDIGT 2018 FINANCIELE RESULTATEN AAN VIA WEBCAST OP 28 FEBRUARI 2019

Mechelen, België, 21 februari 2019 - Biocartis Group NV (de 'Vennootschap' of 'Biocartis'), een innovatief bedrijf in de moleculaire diagnostiek, kondigt vandaag aan dat ze een live webcastconferentie zal opzetten op donderdag 28 februari 2019 om 14:00 CET / 13:00 BST (VK) / 08:00 EDT (VS) om zijn 2018 resultaten, 2019 vooruitzichten en een update van de Idylla(TM) test menu strategie aan te kondigen.

De live webcast zal toegankelijk zijn via de Biocartis website of door hier te klikken. Wie aan de vraag- en antwoordsessie wil deelnemen, gelieve 5-10 minuten voor starttijd in te bellen via onderstaande inbelnummers, gevolgd door de bevestigingscode 1775755. De webcast en telefoonconferentie zullen in het Engels gevoerd worden. Een herhaling van de webcast zal kort nadien ter beschikking zijn op de Biocartis investeerderswebsite.

Inbelnummers:

  • Verenigd Koninkrijk, Londen (standaard internationaal):                  +44 (0)8445718892
  • België, Brussel:                                                                           +32 (0)24009874
  • Frankrijk, Parijs:                                                                          +33 (0)176700794
  • Nederland, Amsterdam:                                                               +31 (0)207143545
  • Verenigde Staten, New York:                                                        +1 6315107495

Bevestigingscode:  1775755
----- EINDE ----
Meer informatie:
Renate Degrave
Manager Corporate Communications & Investor Relations
e-mail   rdegrave@biocartis.com
tel         +32 15 631 729
gsm      +32 471 53 60 64

Over Biocartis 
Biocartis (Euronext Brussels: BCART) is een innovatief bedrijf in de moleculaire diagnostiek (MDx), dat diagnostische oplossingen van de nieuwste generatie aanbiedt om de klinische praktijk te verbeteren ten voordele van de patiënt, clinici, kostendragers en de sector. Het Idylla(TM) MDx systeem van Biocartis is een volledig geautomatiseerd, staal-tot-resultaat real-time PCR-systeem (Polymerase Chain Reaction ofwel Polymerasekettingreactie) dat accurate, zeer betrouwbare moleculaire informatie verstrekt op basis van nagenoeg elk biologisch staal, in nagenoeg elke omgeving. Biocartis ontwikkelt en commercialiseert een snel uitbreidend testmenu dat belangrijke onvoldane klinische behoeften in oncologie beantwoordt. Dit domein is het snelst groeiende segment van de wereldwijde MDx-markt. Vandaag biedt Biocartis tests aan in het domein van melanoom, darm- en longkanker. Meer informatie op www.biocartis.com. Persfoto's vindt  u hier. Volg ons op Twitter: @Biocartis_.

Biocartis en Idylla(TM) zijn geregistreerde merknamen in Europa, de Verenigde Staten en andere landen. De Biocartis merknaam en logo en de Idylla(TM) merknaam en logo zijn gebruikte merknamen die eigendom zijn van Biocartis. Dit persbericht is niet bedoeld voor distributie, rechtstreeks of onrechtstreeks, in enige jurisdictie waar dit onwettig zou zijn. Ieder die dit persbericht leest, dient zich te informeren over zulke beperkingen en dient zulke beperkingen na te leven. Biocartis neemt geen verantwoordelijkheid voor enige inbreuk van enige dergelijke beperkingen door eender wie. Gelieve de product-etikettering te raadplegen voor het toepasselijke bedoeld gebruik van ieder individueel Biocartis product. Dit persbericht vormt geen aanbod of uitnodiging voor de verkoop of aankoop van effecten in eender welke jurisdictie. Effecten van Biocartis mogen niet aangeboden of verkocht worden in de Verenigde Staten van Amerika zonder registratie bij de United States Securities and Exchange Commission of een uitzondering van registratie onder de U.S. Securities Act van 1933, zoals gewijzigd.

Biocartis toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn enkel van toepassing op de datum van dit persbericht. Biocartis verwerpt uitdrukkelijk enige verplichting of verbintenis om enige update of wijziging te publiceren van enige toekomstgerichte verklaring in dit persbericht, tenzij dit specifiek wettelijk of reglementair verplicht is. Men mag geen onvoorwaardelijk vertrouwen stellen in toekomstgerichte verklaringen.