Beter Bed Holding draagt Gabrielle Reijnen voor als commissaris

De Raad van Commissarissen draagt mevrouw G.E.A. Reijnen als commissaris voor tijdens de Algemene Vergadering van 25 april 2019. Haar benoeming inclusief uitgebreid CV zal in de agenda van de AV worden opgenomen.


Voorzitter van de Raad van Commissarissen, de heer Dirk Goeminne: “We zijn verheugd in mevrouw Reijnen een waardig opvolger van mevrouw De Groot als financieel expert in de Raad van Commissarissen te hebben gevonden. Mevrouw Reijnen heeft 25 jaar ervaring op het gebied van financing, corporate finance, advisering bij fusies & overnames, debt & equity capital markets, risicomanagement, cashmanagement, corporate governance en compliance waardoor zij tevens de rol van Voorzitter van de Auditcommissie goed kan vervullen. Wij danken de heer Boone voor zijn tijdelijke waarneming als Voorzitter van de Auditcommissie.
Ik ben ervan overtuigd dat met de benoeming van mevrouw Reijnen de Raad van Commissarissen voor de komende jaren kwalitatief en evenwichtig samengesteld zal zijn.”


Profiel
Beter Bed Holding is een Europese retailorganisatie die haar klanten de beste kwaliteit slaap aanbiedt tegen zeer betaalbare prijzen. Dit doet de onderneming via haar internationale merken Matratzen Concord, Beter Bed, Beddenreus, Sängjätten en eigen groothandel DBC International. De slaapadviseurs van de internationale retailmerken verstrekken het beste advies aan klanten via zowel fysieke winkels als digitale platformen. In 2018 behaalde de onderneming met in totaal 1.009 winkels een omzet van € 396,3 miljoen met een significant stijgend online omzetaandeel.

Voor meer informatie

John Kruijssen                                                                   Hugo van den Ochtend   
CEO                                                                                  CFO       
+31 (0)413 338819                                                           +31 (0)413 338819           
+31 (0)6 13211011                                                           +31 (0)6 25746309           
john.kruijssen@beterbed.nl                                                hugo.vandenochtend@beterbed.nl   


Klik op onderstaande link voor de Pdf van het persbericht.

        

Bijlage