Ageas publiceert zijn verslagen over 2018

Ageas publiceert vandaag zijn 'Reporting 2018' bestaande uit drie aparte publicaties:

  • het Jaarverslag 2018, bestaande uit het Verslag van de Raad van Bestuur van Ageas, de Geconsolideerde Jaarrekening van Ageas en de Verkorte Jaarrekening van ageas SA/NV;
     
  • het Activiteitenverslag 2018 dat een overzicht geeft van alle realisaties van Ageas in 2018, zijn activiteiten wereldwijd en de toekomstige ambities;
     
  • de Statutaire Jaarrekening van ageas SA/NV voor 2018.

Deze publicaties zijn beschikbaar op de Investeerders pagina’s van de Ageas website en op de specifieke website voor de resultaten van 2018: reporting2018.ageas.com.

De jaarresultaten van Ageas voor 2018 werden via het persbericht van 20 februari 2019 bekendgemaakt. De publicatie van de resultaten voor het eerste kwartaal van 2019 is voorzien op 15 mei 2019.

 

 

 

  

Ageas is een beursgenoteerde internationale verzekeringsgroep met 190 jaar vakkennis en ervaring. Het biedt zowel particulieren als bedrijven Levens- en Niet-Levensverzekeringsproducten aan die beantwoorden aan hun specifieke behoeften, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Ageas, één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Europa, is vooral werkzaam in Europa en Azië, die samen het grootste deel van de wereldwijde verzekeringsmarkt vormen. Via een combinatie van 100%-dochterondernemingen en langetermijnpartnerships met sterke financiële instellingen en belangrijke distributeurs, is Ageas met succes actief in België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Portugal, Turkije, China, Maleisië, India, Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja, Singapore en de Filippijnen. Ageas behoort tot de marktleiders in de meeste landen waar het aanwezig is. Ageas telt meer dan 45.000 werknemers en in 2018 bedroeg het premie-inkomen meer dan EUR 34 miljard (alle cijfers tegen 100%).

 

 

 

Bijlage