RoodMicrotec: Jaarverslag 2018 gepubliceerd

Zwolle, 04 april 2019 - RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke onderneming op het gebied van halfgeleiders en ondersteunende diensten, publiceert vandaag haar jaarverslag over 2018. Het rapport is beschikbaar in het Engels en alleen als elektronische versie beschikbaar op onze website:

https://www.roodmicrotec.com/nl/investor-relations/financiele-publicaties

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 23 mei 2019 om 15.00 uur, EURONEXT Amsterdam, Beursplein 5

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal plaatsvinden op donderdag 23 mei 2019. Agenda en stemvolmacht met instructie worden op 11 april 2019 op onze website gepubliceerd.

Financiële agenda for 2019

11 april 2019Publicatie agenda en uitnodiging voor de algemene vergadering van aandeelhouders
25 april 2019Uiterste registratiedatum voor de algemene vergadering van aandeelhouders
23 mei 2019Algemene vergadering van aandeelhouders
24 mei 2019Algemene vergadering van obligatiehouders
04 juli 2019Publicatie omzetcijfers eerste halfjaar 2019
01 augustus 2019Publicatie halfjaarbericht 2019
01 augustus 2019Conference call voor pers en analisten

Over RoodMicrotec

RoodMicrotec is een toonaangevend onafhankelijk leverancier van halfgeleiders en ondersteunende diensten. Met meer dan 50 jaar ervaring in de micro- en optoelelektronica is RoodMicrotec een gevestigde en hooggewaardeerde partner voor veel bedrijven over de hele wereld. De onderneming biedt full-turnkey ASIC-diensten aan voor complexe microchips die ingericht zijn op specifieke toepassingen voor individuele klanten. In samenwerking met sterke partners verzorgt RoodMicrotec het gehele ontwikkelings- en productieproces van de ASICs in het doelvolume, van kleine aantallen tot vele miljoenen stuks per jaar. Onze turnkey-oplossing omvat ontwerp, projectmanagement, wafer fab, wafer test, assemblage, final test, kwalificatie, logistiek en foutanalyse. Alle diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability, ruimtevaart-, automobiel-, gezondheids- en industriële sectoren. RoodMicrotec heeft haar hoofdkantoor in Zwolle, met operationele vestigingen in Nördlingen en Stuttgart in Duitsland.

Meer informatie is te vinden op https://www.roodmicrotec.com
Voor nadere informatie:

Martin Sallenhag - CEO, Reinhard Pusch - COO, Arvid Ladega - CFO
Telefoon: +31 38 4215216 E-mail: investor-relations@roodmicrotec.com                   Web: www.roodmicrotec.com

Dit persbericht wordt gepubliceerd in het Engels, Nederlands en Duits. Mochten er verschillen zijn tussen deze versies, is de Engelse tekst doorslaggevend.

Dit bericht bevat informatie die geldt als voorwetenschap in de zin van Artikel 7(1) van de Richtlijn marktmisbruik van de EU. Algemeen directeur en CEO Martin Sallenhag is verantwoordelijk voor het verzorgen van de publicatie van dit document voor RoodMicrotec.

Bijlages