PolyWorks® Metrology Suite 2019 vereenvoudigt de implementatie in productie en versnelt CMM-sequentie

QUEBEC, May 22, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- InnovMetric Software Inc., de toonaangevende aanbieder van universele softwareoplossingen voor 3D-metrologie, heeft vandaag de release aangekondigd van de PolyWorks Metrology Suite 2019. Deze nieuwste belangrijke release levert nieuwe objectmeetscripts die de deur openzetten voor alle aangepaste meettechnieken van klanten binnen de standaard PolyWorks-workflow, evenals een nieuwe benadering voor geassisteerde sequencing die belooft de tijd voor het opzetten van CMM-sequenties aanzienlijk te versnellen.

"Het leven van onze klanten vereenvoudigen en hen volledige controle geeft. Deze verklaring belichaamt de ontwikkelingsfilosofie achter de PolyWorks Metrology Suite en de nieuwste release van 2019,” aldus Marc Soucy, President van InnovMetric. Hij voegde hieraan toe: "Met zijn uitstekende innovaties die grotere eenvoud combineren met belangrijke tijdsbesparingen kunnen we met trots de productiviteit van gebruikers van de PolyWorks Metrology Suite naar nieuwe hoogten brengen."

PolyWorks | Inspector™ is geschikt voor elke productieomgeving dankzij krachtige objectmeetscripts

Bij het regelen van kwaliteit binnen een productiecontext zijn klantvereisten over het algemeen gedetailleerder en strenger dan producttechnische vereisten. Ze leggen een aanpassingsniveau op dat ertoe heeft geleid dat gebruikers PolyWorks in hun productieomgeving hebben geïmplementeerd door het gebruik van grote en complexe macroscripts die volledige inspecties uitvoeren.

Met PolyWorks Metrology Suite 2019 kunnen gebruikers PolyWorks|Inspector™ nu eenvoudig aanpassen aan hun productieomgeving door korte gescripte meetmethoden te maken voor:

  • Het definiëren van een eigen set aangepaste meettechnieken;
  • Het ondersteunen van al hun meetinstrumenten;
  • Het vereenvoudigen van het meetacquisitieproces; en
  • Het bieden van extra meetbegeleiding met verbeterde meetfeedback voor kwaliteitscontrollers.

Deze aangepaste meetmethoden zijn rechtstreeks ingebed in meetobjecten, waar ze profiteren van de standaard meetwerkstroom van PolyWorks en kunnen vertrouwen op krachtige en betrouwbare standaardcomponenten van PolyWorks om operators te leiden, inspecties uit te voeren, projecten bij te werken en resultaten te rapporteren.

Met deze aanpak kunnen gebruikers hun eigen bibliotheek met aangepaste meetmethoden bouwen die aan al hun productievereisten voldoen.

Creëer complete CMM-meetreeksen in enkele minuten terwijl u de controle behoudt

Om onderdelen te meten met een CNC CMM, moeten meetspecialisten meetobjecten definiëren, evenals een reeks CMM-bewerkingen om deze objecten te meten, wat erg tijdrovend kan zijn.

PolyWorks Metrology Suite 2019 stelt een nieuwe geassisteerde sequencing-aanpak voor die een groot deel van het proces automatiseert. Meetspecialisten selecteren de gewenste meetobjecten en voegen deze eenvoudig toe aan de PolyWorks|Inspector™-sequentie-editor om automatisch het volgende te verkrijgen:

  • De optimale meetvolgorde die de meettijd minimaliseert;
  • De juiste gereedschapsoriëntaties voor elke meting; en
  • Een botsingsvrij meetpad met betrekking tot het onderdeel en zijn opspanningen.

PolyWorks biedt ook een nieuwe tool voor het invoegen van objecten dat nieuwe meetobjecten invoegt op de optimale positie binnen een bestaande meetreeks. Deze tool vermindert aanzienlijk de tijd die nodig is om aanpassingen aan een reeks aan te brengen wanneer een nieuwe CAD-modelrevisie in een bestaand project wordt geïntegreerd.

Specialisten kunnen beslissen om assistentie te krijgen voor een volledige inspectie of om gebied voor gebied verder te gaan, waarbij ze volledige controle houden over hun sequentie. Deze innovatieve aanpak elimineert de noodzaak van tijdrovende beoordelingen van reeksen geproduceerd door volledig automatische sequentietools.

Ga voor meer informatie over PolyWorks, inclusief demonstraties en de komende PolyWorks Conference 2019-evenementen naar www.innovmetric.com

Over InnovMetric

InnovMetric Software AG Inc. is opgericht in 1994 en gevestigd in Quebec, QC, Canada met wereldwijd dochterondernemingen. Het bedrijf is de toonaangevende aanbieder van universele softwareoplossingen voor 3D-metrologie. 's Werelds grootste industriële fabrikanten (Toyota, GM, Volkswagen, Honda, BMW, Daimler, Ford, Rolls-Royce, Pratt & Whitney, Boeing, Embraer, Bombardier, Apple en nog vele meer) vertrouwen op de PolyWorks®-softwareoplossingen en bijbehorende technische diensten van InnovMetric. Zo maximaliseren zij de voordelen van 3D-meettechnologieën voor hun technische en fabricagetoepassingen.

Verspreid over zijn dochterondernemingen en joint ventures heeft InnovMetric meer dan 400 medewerkers in dienst in 16 landen: Canada, Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Frankrijk, Italië, Spanje, Tsjechië, Nederland, Zweden, Turkije, Zuid-Afrika, India, Thailand, China en Japan.

Ga voor meer informatie over InnovMetric Software AG naar www.innovmetric.com

Contactpersoon: Patrick Castera, Directeur Marketingstrategie, InnovMetric Software AG
Tel.: 1-418-688-2061 x242
E-mail: pcastera@innovmetric.com

Fotos bijgevoegd via links

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ae9b0e62-f623-438c-b0cf-fb498152e985

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/30fc2cc2-bf78-4fef-902e-afca707080e2