Trends in reclame

We zien natuurlijk allemaal dat vrijwel alles waar we mee te maken hebben steeds digitaler wordt. Begin jaren ‘2000 was het de consensus dat papieren communicatie totaal zou verdwijnen door de opkomst van het internet. Dat het niet zo hard gelopen is eigenlijk geen verrassing. Vooral hele officiële documenten zoals voor overlijden, trouwen en geboortes gaan nog steeds en masse via papier. Voor dergelijke zaken is papier absoluut de enige optie. Zo zou ook de postzegel al snel verdwijnen maar dat is absoluut niet gebeurd. Weliswaar wordt er fors minder post verstuurd en zijn de verzendingen ook minder frequent maar het is zeker niet volledig ingestort.

Dit geldt ook nog in minder mate voor zakelijke communicatie. Denkt u bijvoorbeeld aan natuurlijk de brieven van de belastingdienst en andere rijks-documenten. Vooral door het gigantische gevaar van spamware, malware, virussen etc. is communicatie via e-mail daarom ook voor dergelijke zaken nooit een serieuze optie geweest. Ook voor andere zakelijke communicatie zoals offertes, hypotheekzaken etc. geldt papier nog steeds als enige optie.

Dit geldt ook voor visitekaartjes bedrukken. Een mooi en degelijk visitekaartje maakt absoluut een goede indruk en is via een digitale manier niet te vervangen. Het daarom ook zeker aan te raden om visitekaartjes persoonlijk te maken. Dit niet alleen qua design maar ook qua omvang en papierdikte. Visitekaartjes bedrukken kan goed bij printdeal.be/nl. U kunt hier uit diverse opties kiezen om zo uw eigen persoonlijke visitekaart te laten ontwerpen.

Door de keuze voor persoonlijke visitekaartjes valt u daarom meer op en blijft u langer op de radar van een persoon. Dito geldt natuurlijk ook voor andere zakelijke communicatie zoals flyers, brochures, magazines, banners en enveloppen. Als dit er niet goed uitziet dan is de eerste indruk uiteraard tegenvallend. Bedrijven moeten hier dan ook zeker tijd insteken en zeker niet op gaan besparen. Vooral bij bijvoorbeeld de aanwezigheid op beurzen geldt dat alle details tip top in orde moeten zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan 1 huisstijl voor al het materiaal met ook een herkenbare en eenduidige schrijfstijl. Bij Printdeal.be/nl kunnen bedrijven en consumenten naar eigen inzicht hun product wensen uit laten voeren in een scala aan promotieproducten, communicatiemateriaal, stickers, buitenreclame, tassen, relatiegeschenken et cetera.