Sjouwend of stijlvol naar kantoor?

Rapporten, vak-gerelateerde informatie, kranten, tijdschriften, agenda’s. De overeenkomsten tussen deze vijf is dat je veelal kilo’s aan paperassen met je meesjouwt naar kantoor, inclusief een laptop. Dat moet niet in een slappe tas. Niet goed voor de spullen, niet voor je rug en schouders. Bovendien kan het stijlvoller. Door te kiezen voor een tas waar al deze ‘paperassen’ in passen en deze met flair met je meedragen. Hoe dan?

Kies voor een kwaliteitstas waar de wereld in spullen in past. Dus niet alleen die laptop en die A4’tjes, maar ook een goed boek, een flesje water, je smartphone en je sleutels. En die zijn er. Laten we er eens een aantal aan je voorstellen.

De laptoptas van Cowboysbag bijvoorbeeld. Stijlvol, regelmatig van leer en met een zee aan ruimte. Ze dragen over de schouder, crossbody of als rugzak. Een rugzak? Jazeker. De rugzak is de schaamte voorbij, dus niet alleen als je op vakantie gaat, en is ook niet louter voor scholieren bestemd. Sinds er prachtige ruime leren exemplaren voorhanden zijn, is deze ook heel geschikt voor naar het werk. Ja, ook over een colbert.

Advies voor de dames: kies voor een grote. Uit ervaring weten veel vrouwen dat ze behalve de spullen voor het werk, ook vaak een make-up tasje, notebook, zonnebril, nagellak, lipgloss, handcrème en van alles voor de persoonlijke hygiëne meenemen. Noodzakelijke dingen, dus.

Carrièreproof: je kunt jaren met zo’n tas

Stijlvol naar het werk doe je met een Burkely tas. En die hebben van die enorme prachtige tassen waar van alles in past. Deze tassen hebben bovendien een uítstraling, dankzij het mooie materiaal. Het leer van een Burkely tas wordt met de tijd soepeler. Het krijgt ook gebruikssporen die de tas alleen maar meer persoonlijk maken. Ook hier geldt: van hand- tot schouder- tot rugtas. Er is enorm veel keuze.

De tassen van dit merk hebben een tijdloze uitstraling en je kunt er dus jaren mee. Zeker wie goed met de tas omgaat, dat wil onder meer zeggen dat je een nat geregende leren tas niet bij de verwarming zet, kan er zijn carrière mee volmaken. Carrièreproof dus. De tassen passen overigens heel goed bij een maatpak, maar net zo makkelijk bij een meer casual outfit. Altijd draagbaar dus.

4 extra tips voor de werktas:

Wat nodig is
Neem mee wat noodzakelijk is, maar wees kritisch. Zwerft iets al maanden in je tas, gooi het er dan maar uit. Scheelt weer in gewicht.

Plan een opruim-moment
Voor je tas! Eens per week, eens per maand of vooruit: een keer in het half jaar mag ook. Maar plan het in want anders zit de tas binnen de kortste keren vol troep.

Deel je tas functioneel in Voor ieder product een vak. In een goede tas zitten echt veel vakken en die hebben een functie. Pas dat zo goed mogelijk toe. Elk product een eigen plek. Scheelt ook zoeken.

Doe een tas in een tas
Make-up en andere verzorgingsproducten (ook de heren) kun je beter in een apart tasje doen, want stel dat een flesje open gaat. Stop deze vervolgens op een vaste plek in je laptoptas.