De man en een tas: prachtcombinatie!

Sommige mannen zijn nog huiverig een tas te dragen. Die stoppen in alle mogelijke jaszakken en broekzakken alles weg wat ze met zich mee willen dragen. Daar steken we nu een stokje voor, want dat kan anno 2019 echt niet meer.

Even voor de duidelijkheid heren: sleutels draag je niet langer in een borstzakje van je overhemd. Die gaat er maar lelijk van hangen en dan ben je helemaal uit de plooi. Ook draag je geen portemonnee in je kontzak, dat is vragen om moeilijkheden. Het zit niet lekker en je lokt de zakkenrollers ermee. Datzelfde geldt overigens voor je smartphone.

Trouwens; die draag je ook niet in een broekzak. Ziet er niet uit, toch! En je broek gaat er niet beter van plooien. Nee, niet doen. Waar je die spullen dan laat? In een tas natuurlijk. Ja heren, als je er nog niet aan bent, dan zul je nu over de streep getrokken worden. De man en een tas? Prachtcombinatie.

Dat je er nog niet eentje hebt!

Als eerste denken we daarbij aan een laptoptas. Niet alleen geschikt voor de laptop van 13 inch of 15 inch, maar ook voor die sleutels en smartphone. Je kunt er ook je tekenblok in kwijt voor creatieve invallen en de krant of je favo tijdschrift.

Er zijn enorm veel heren laptoptassen van vele merken zoals Burkely of DSTRCT. Ga online eens op zoek. Je zult je verbazen… dat je er nog niet eentje hebt.

Draag een tas crossbody

Een schoudertas louter geschikt voor vrouwen? Welnee! We kunnen ons voorstellen dat je die niet over je schouder wilt dragen, maar er zijn andere mogelijkheden. Je draagt zo’n tas bijvoorbeeld crossbody. Dan hangt de tas op je heup of op je rug.

Dat fietst overigens ook heel comfortabel als je de schoudertas crossbody draagt en voordat je opstapt op je rug zwiept. Staat ook beste fancy, zeker als je deze draagt over een mooi colbert. Ga er eens mee experimenteren.

Waarom niet een blauwe tas?

De kleur die bij iedere outfit past is natuurlijk die van leren bruintinten. Dat kan altijd. Evenals de zwarte tas. Toch is het ook leuk om met kleur te experimenteren. Waarom niet een okergele schoudertas of een blauwe Tommy Hilfiger, Björn Borg of diepblauwe Timbuk2?

En dan is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor een rugzak. Die is niet langer voorbehouden aan vakantiedagen, die draag je ook zeker naar kantoor. Er zijn prachtige exemplaren die stijlvol dragen en waar je alles in kwijt kunt wat je nodig hebt voor het werk. Daar gaan we een volgende keer dieper op in.