Nagelmackers stelt haar nieuwe prestigieuze kaart voor: de Mastercard® World Elite

Met deze krachtige boodschap stelt Nagelmackers haar nieuwe Mastercard World Elite voor, de meest prestigieuze uit het Mastercard-gamma. De nieuwe Nagelmackers-kredietkaart is veel meer dan gewoon een betaalmiddel. Het aanzien van de kaart springt meteen in het oog, zo legt Bart Beeusaert, directeur Marketing & Communicatie van Nagelmackers uit:

“ De Mastercard World Elite wordt verstrekt door Idemia en is gemaakt uit zwart metaal, een primeur in België. Dat materiaal geeft de kaart een exclusieve en elegante stijl. We hebben verder ook voor metaal gekozen omdat het symbool staat voor de sterke relatie die we willen onderhouden met onze Elite en Prestige- cliënten, de twee hoogste segmenten van ons Invest Loyalty Program*.”

De kaart heeft niet alleen een uitzonderlijke look, maar opent ook een wereld vol exclusieve voordelen voor onze meest vermogende cliënten: een conciërgeservice die 24/7 bereikbaar is, een uitgebreid verzekeringspakket, toegang tot meer dan 1.000 luchthavenlounges, etc. “De Mastercard World Elite is ontworpen om aan de noden van onze cliënten te beantwoorden, in hun zoektocht naar meer gemak, comfort en rust. Onze Elite en Prestige-cliënten zijn actieve mensen met een drukke agenda. Voor hen is de echte luxe de tijd waar ze over beschikken. Daarom bieden we met de Mastercard World Elite vooral diensten aan die hen het leven vereenvoudigen en hun toelaten om echt van hun weinige vrije tijd te genieten. Dankzij de conciërgeservice die bij de kaart hoort, kunnen ze op de diensten van een persoonlijke assistent rekenen, die onvergetelijke ervaringen van A tot Z organiseert. Dankzij het LoungeKeyprogramma kunnen ze in alle rust op hun vlucht wachten in één van de 1.000 comfortabele luchthavenlounges.” voegt Bart Beeusaert toe.

Bart Beeusaart licht de Mastercard World Elite toe