BNY Mellon IM richt Absolute Return Global Convertible Fund op

BNY Mellon Investment Management kondigt de oprichting aan van het BNY Mellon Absolute Return Global Convertible Fund. Het fonds zal zich wereldwijd richten op converteerbare obligaties.

Frank Campana en James Doolin, senior portofolio managers bij Insight Investment, onderdeel van BNY Mellon Investment management, zijn aangesteld als beheerders van het fonds.

De strategie van het fonds richt zich op het behalen van een aantrekkelijk risico-gecorrigeerd rendement door te beleggen in gunstig gewaardeerde converteerbare obligaties, waarbij het aandelenrisico wordt beheerst door middel van dynamische hedging. De selectie van de convertibles vindt plaats op basis van zowel top-down macro-economische thema’s als bottom-up analyse van de onderliggende bedrijven en sectoren.

Het fonds is beschikbaar voor professionele beleggers in Oostenrijk, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.