Orange Business Services integreert wereldwijde netwerk- en IT-infrastructuur van ZF en TRW

ZF, een van de grootste toeleveranciers in de automobielsector wereldwijd, en met hoofdzetel in Friedrichshafen, Duitsland, heeft haar contract met Orange Business Services vernieuwd en uitgebreid. Het vierjarig contract van meer dan 50 miljoen euro omvat de integratie van het voormalige TRW Automotive in de ZF Group. Deze fusie, die begon in 2015, stelt het bedrijf in staat zijn diensten te consolideren en de toekomstige uitdagingen van de auto-industrie aan te gaan.

De integratie van netwerk- en IT-infrastructuur na een fusie is een belangrijk onderdeel voor het succes van elke acquisitie. Zowel ZF als TRW waren bestaande klanten van Orange Business Services. Het integratieproces omvatte zowel Business VPN- als hybride netwerken, samen met meer dan 13 verschillende diensten en oplossingen voor 350 locaties en 137.000 werknemers wereldwijd. Daarnaast heeft Orange zijn twee wereldwijd gesplitste ondersteuningsteams en helpdesks samengevoegd.

De services die Orange biedt voor het samengevoegde bedrijf omvatten een netwerk met optimalisatie, internetconnectiviteit, beveiligingsservices, Unified Communications as a Service (UCaaS), videoconferenties en consulting.

Nadat de fusie is voltooid, kunnen ZF en TRW hun klantenbestand uitbreiden en een consistente stem hebben naar klanten. De uitgebreide portfolio van beide bedrijven stelt ZF in staat om de trends in een steeds verder ontwrichtende sector, zoals autonoom rijden, veiligheid en brandstofefficiëntie, te beantwoorden. Het beheer van deze diverse en uitgebreide netwerkinfrastructuur door Orange Business Services draagt bij aan het blijvende succes van ZF als een van 's werelds toonaangevende toeleveranciers voor de auto-industrie.

"We zijn blij om onze productieve samenwerking met Orange Business Services voort te kunnen zetten en hen ervoor te laten zorgen hebben de fusie van de twee netwerken van ZF en ZF TRW zo professioneel en naadloos af te handelen. Dankzij ons wereldwijde Orange -team en hun professionele ondersteuning kunnen we de uitdagingen van de toekomst van de automobielindustrie als een efficiënt en verenigd bedrijf beter aan,” zegt Thomas Fiehm, Vice President – Service Center IT Infrastructure & Operations bij ZF Group.

"Als wereldwijde marktleider in de automobielindustrie is het essentieel dat ZF efficiënt en effectief is in het hele bedrijf, over de hele wereld. We zijn blij dat ze ervoor hebben gekozen om hun contract met ons te hernieuwen, hiermee opnieuw hun vertrouwen in onze expertise te bevestigen en het vermogen om de fusie van de wereldwijde netwerken en bijbehorende services van beide bedrijven soepel te laten verlopen, " aldus Helmut Reisinger, executive vice president, International bij Orange Business Services.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.