Omzet CMS € 1,426 miljard wereldwijd

Internationaal advocatenkantoor CMS boekt een omzet van € 1,426 miljard in het boekjaar 2019. Dit betekent een groei van 4,5% ten opzichte van het jaar ervoor.

Voorzitter Pierre-Sébastien Thill zegt hierover het volgende: "Deze resultaten laten zien dat we goed op koers liggen met onze strategie om een advocatenkantoor van wereldklasse te worden; gedreven door technologie en gericht op belangrijke economische sectoren die wereldwijd ondersteuning nodig hebben."

Hij vervolgt: "Sinds het einde van het jaar staan veel van onze cliënten door de uitbraak van COVID-19 voor uitzonderlijke uitdagingen. Gedurende deze crisis lag onze focus op het hoogwaardig en tijdig juridisch advies geven en tegelijkertijd het welzijn van onze mensen waarborgen. Deze focus is nu aan het verschuiven naar het helpen van bedrijven bij het plannen voor de volgende fase en de onvermijdelijke economische gevolgen. Onze voorsprong is de wereldwijde kennis waar CMS over beschikt. Deze kennis zullen wij inzetten om onze bestaande en potentiële cliënten zo snel mogelijk terug te laten keren naar een gezonde situatie."

Willem Hoorneman, managing partner van CMS in Nederland, over de jaarcijfers: "Als internationale organisatie, vertegenwoordigd in 43 landen, tonen de resultaten dat onze structuur stevig is. Onze continue geografische uitbreiding zorgt ervoor dat wij vanuit Nederland onze cliënten wereldwijd kunnen blijven bedienen. We zullen dan ook over de landsgrenzen heen blijven kijken en onze internationale positie verder verstevigen. Natuurlijk blijven we dicht bij onze cliënten om hun belangen te behartigen en hen te begeleiden in deze uitdagende tijden."