Quintet breidt uit naar Azië

Quintet Private Bank, met hoofdkwartier in Luxemburg en actief in 50 Europese steden, gaat haar activiteiten uitbreiden naar Azië, de snelstgroeiende markt voor vermogensbeheer ter wereld.

Daarom heeft Quintet Switzerland, onderdeel van Quintet Private Bank, Jing Zhang Brogle benoemd tot Market Head, Asia International.

Zhang Brogle is een zeer ervaren vermogensbeheerder die eerder werkzaam was als Global Market Manager Asia bij Edmond de Rothschild (Zwitserland). Ze gaat bij Quintet een kwalitatief hoogwaardig team van cliëntadviseurs samenstellen dat vanuit Zwitserland Azië gaat bedienen. Daarbij gaat ze voortbouwen op de multibooking-benadering en de familyoffice-capaciteiten die Quintet Switzerland biedt.

Naast haar ervaring als directeur van Edmond de Rothschild Family Advisory in Hong Kong is Zhang Brogle ook werkzaam geweest als CEO van het Hongkongse filiaal van de Zwitserse bank. Eerder was ze CEO en lid van de Raad van bestuur bij Vontobel Wealth Management, Hongkong en Head of Greater China bij Vontobel Private Banking International, Zwitserland. Daarvoor was ze werkzaam als senior cliëntadviseur bij UBS Wealth Management in Zwitserland.

Ze heeft de Zwitserse en Chinese nationaliteit en haar carrière staat in het teken van het bouwen van financiële bruggen tussen Europa en Azië. Zhang Brogle heeft in Shanghai en Zurich gestudeerd en ze is een Chartered Financial Analyst.