Intervest Offices & Warehouses verwerft voor € 13,8 miljoen een logistieke site van 26.000 m² in de Brusselse rand met het oog op een volledige herontwikkeling in 2020

Het aandeel logistiek vastgoed in portefeuille stijgt hiermee tot 54%.

De transactie omvat een kapitaalverhoging via inbreng in natura.

Met de verwerving van deze logistieke site in de Brusselse periferie zet Intervest Offices & Warehouses (hierna 'Intervest') de uitbreiding van haar logistieke vastgoedportefeuille verder.

De investeringsstrategie van Intervest focust in België op de belangrijke logistieke assen waaronder de as Antwerpen - Brussel - Nijvel. De verworven site ligt aan de rand van Brussel (in het industriegebied in Zellik - Asse) nabij de Brusselse ring en de snelwegen E40 en E19. De Brusselse periferie blijft een toplocatie voor Belgische logistiek, zowel voor nationale als voor snelle stadsdistributie.

Door deze transactie van € 13,8 miljoen stijgt de reële waarde van de logistieke vastgoedportefeuille van Intervest met circa 4% tot € 357 miljoen waardoor het logistieke vastgoed nu 54% van de totale vastgoedportefeuille van ruim € 660 miljoen uitmaakt.

Volledig persbericht:

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/3cd7dcaf-4dc3-4f7a-967f-ed6091cde0bf