Philip Nijenhuis treedt terug als adviseur

Zwolle - 29 december 2017

RoodMicrotec , maakt bekend dat Philip Nijenhuis met ingang van 31 december 2017 terugtreedt als adviseur.

De onderneming nadert de finale fase van de herstructurering en voltooit de implementatie van zijn lange termijn business strategie. Philip Nijenhuis zal gebruik maken van zijn volledige pensionering.

De board van de onderneming maakt gebruik van de mogelijkheid om Philip te bedanken voor zijn advies, ondersteuning en toewijding gedurende de overgangsfase na zijn terugtreden als Chief Executive Officer in 2016.

"Philip's leiderschap en inspiratie voor het bedrijf zijn altijd uitmuntend geweest, evenals zijn onbegrensde passie. Het samenbrengen van Rood en Microtec en de daaruit voortvloeiende, toonaangevende leverancier RoodMicrotec in de semi-conductor industrie, was een grote uitdaging en een resultaat waar hij buitengewoon trots op mag zijn. Wij allen wensen hem een welverdiend pensioen" zei Vic Tee, president commissaris.

Over RoodMicrotec
Met meer dan 45 jaar ervaring als een onafhankelijke value-added dienstverlener op het gebied  van micro- en optoelectronica biedt RoodMicrotec Fabless Companies, OEM's en andere ondernemingen een one-stop shop propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

Onze diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability/ruimtevaart, automobiel-, telecommunicatie-, medische-, IT- and elektronicasectoren.

Ons geïntegreerde kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op internationale DIN EN ISO 9001:2015 normen. Ons kwaliteitsmanagement is tevens in grote lijnen in overeenstemming met de Automobielspecificatie ISO/TS 16949. De onderneming heeft ook een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en kwalificatie volgens de ISO/IEC 17025 norm.

De value-added diensten omvatten onder meer (eXtended) Supply Chain Management en Total Manufacturing Solutions in samenwerking met onze partners, failure & technology analysis, qualification & burn-in, test- & product engineering, production test (inclusief device programming en end-of-line service), ESD/ESDFOS assessment & training, and quality & reliability consulting.

RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het Verenigd Koninkrijk (Bath) en in Nederland (Zwolle).

Voor meer informatie visit: http://www.roodmicrotec.com

Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels, Nederlands en Duits. In gevallen van tegenstrijdigheid tussen deze versies prevaleert de Engelse versie.

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/39efd322-b335-4d04-86e0-92e252576443