Befimmo werkt samen met Standard International en kondigt de opening aan van The Standard, Brussels

Standard International, het toonaangevende ‘hospitality’ bedrijf met iconische hotels over heel de wereld, van New York en Miami tot Londen en de Malediven, heeft vandaag Brussel toegevoegd aan zijn groeiende lijst van bestemmingen. ZIN, Befimmo 's lopende herontwikkelingsproject van de WTC- torens 1 & 2 in de Brusselse Noordwijk, zal The Standard in 2025 verwelkomen.

The Standard wordt algemeen erkend als pionier in de lifestyle-hotelsector. Het zorgde voor een revolutie van het concept van innovatieve, immersieve gastvrijheid. The Standard is gekend om zijn succesvolle ‘placemaking’, waarvan The Standard, High Line, in het Meatpacking District in New York en meer recentelijk de bekroonde, The Standard, Londen in King’s Cross een voorbeeld zijn.

ZIN is een multifunctioneel project dat verschillende functies op een innovatieve wijze combineert. Huisvesting, werk en vrije tijd worden in één gebouw ondergebracht, geïntegreerd in het bestaande stedelijke ecosysteem. ZIN is een echte referentie, een nieuwe manier om een stad te maken.