ONWARD kondigt einde van nieuwsluwe periode en deelname aan geplande wetenschappelijke conferenties aan

ONWARD Medical N.V. (Euronext: ONWD), een medisch technologiebedrijf dat innovatieve therapieën ontwikkelt om beweging, onafhankelijkheid en gezondheid bij mensen met een dwarslaesie te herstellen, kondigt vandaag aan dat zijn onderzoekpartners bijdragen zullen leveren aan de volgende wetenschappelijke conferenties in december 2021.

Professor G. Courtine, Ph.D. en Jocelyne Bloch, M.D. zullen spreken op het Global Summit – Hello Tomorrow evenement in Parijs, Frankrijk, op 2-3 december 2021, een bijeenkomst van opiniemakers uit de Deep Tech-gemeenschap. Professor Courtine is neurowetenschapper aan het Zwitsers Federaal Instituut voor Technologie Lausanne (EPFL) en Dr. Bloch is neurochirurg aan het Universitair Ziekenhuis Lausanne (CHUV). Samen hebben zij NeuroRestore opgericht, een centrum dat zich toelegt op de ontwikkeling van neurotherapieën en zich vooral richt op het herstel van beweging en andere functies bij mensen met een dwarslaesie. Zij waren ook medeoprichters van ONWARD, dat de eerste editie van de Hello Tomorrow Challenges won. Professor Courtine en Dr. Bloch zullen spreken in het kader van de "Healthcare Revolutions"-track van deze Top.

Daarnaast zal professor Courtine een toespraak houden onder de titel "Kinésitherapeute 2.0" op de Journée Dijonaise de la Kinésiologie, een toonaangevend evenement gewijd aan het identificeren en bespreken van opkomende trends in de fysiotherapie. Dit evenement zal op 4 december 2021 in Dijon, Frankrijk, worden gehouden.

Ten slotte heeft ONWARD nu het einde bereikt van de nieuwsluwe periode na de IPO, die ingaat op 1 december 2021. "De nieuwsluwe periode is wettelijk verplicht en is bedoeld om beleggers vertrouwd te maken met een nieuw aandeel na een beursgang," aldus Dave Marver, CEO van ONWARD. "Nu deze termijn verstreken is, zijn we blij dat we vaker updates kunnen geven over onze vorderingen en activiteiten."