eToro voegt Fetch.ai, Ren en Synthetix toe aan cryptoaanbod

Sociaal investeringsnetwerk eToro heeft drie nieuwe cryptoassets toegevoegd. Met de introductie van Fetch.ai (FET), Ren ( Ren Redes Energeticas Nacionas ) en Synthetix (SNX) bestaat het aanbod van eToro nu uit 43 cryptoassets voor Nederlandse gebruikers. Fetch.ai (FET) is een blockchainprotocol gericht op kunstmatige intelligentie (AI) en het bouwen van een open-access machine learning netwerk. Het doel van het project is om slimme infrastructuur mogelijk te maken die is gebouwd rond een gedecentraliseerde digitale economie. De technologie helpt gebruikers om een reeks taken in DeFi te automatiseren, zoals het onttrekken van liquiditeit aan pools op DeFi exchanges zoals Uniswap. Tokenhouders kunnen stemmen over updates van het systeem en het ook gebruiken om hun eigen Fetch-programma's aan te sturen.

Ren ( Ren Redes Energeticas Nacionas ) verbindt traders en gedecentraliseerde toepassingen op verschillende blockchainnetwerken. Ren Redes Energeticas Nacionas draait op een ‘dark node’-netwerk en transacties worden privé tussen exchanges gedaan om de impact van frontrunning, ofwel handelen met voorkennis, door traders te beperken. REN-tokens worden gebruikt om elektriciteit te leveren aan het netwerk en zijn vereist om een dark node te laten draaien.

Synthetic (SNX) is een platform dat gebruikers in staat stelt hun eigen synthetische activa te creëren via blockchain. De technologie stelt gebruikers in staat om synthetische tokens te creëren voor fysieke activa als valuta's, aandelen, grondstoffen en crypto's. Beleggers kunnen SNX gebruiken voor gedecentraliseerde orakels die de waarde van cryptoassets detecteren en synthetische activa creëren op het Ethereum netwerk.

“We zagen vorig jaar dat de opkomst van gedecentraliseerde financiering de interesse van steeds meer mensen wekte en beleggers zich op nieuwe crypto's richten. Hoewel het begin van het jaar volatiel is geweest, verwachten we dat DeFi in 2022 zal groeien”, zegt Tomer Niv, Director Global Crypto Solutions bij eToro. “eToro staat voor het bieden van keuze aan beleggers en we zijn blij dat we het cryptoaanbod blijven uitbreiden. Dit geeft beleggers de mogelijkheid om hun portefeuilles te kunnen diversifiëren.”

Sinds 2013 biedt eToro particuliere klanten toegang tot de cryptomarkten. eToro gebruikers kunnen op het investeringsplatform op eenvoudige wijze de onderliggende waarden van Fetch.ai (FET), Ren ( Ren Redes Energeticas Nacionas ) en Synthetix (SNX) kopen, houden en verkopen met behulp van fiatcurrency.