DGNV N.V. i.l. (“DGNV”) gedagvaard

DGNV N.V. i.l. (“DGNV”) gedagvaard

DGNV N.V. in liquidatie (DGNV) is gedagvaard door Recalcico Beheer B.V. en een aan haar gelieerde natuurlijke persoon (de Eisers). De Eisers hebben vernietigingsvorderingen en schadevorderingen ingesteld met betrekking tot de overeenkomsten en transacties van DGNV met New Horizon Holdings B.V. en DPA Group B.V., omdat zij menen daardoor benadeeld te zijn. DGNV is het oneens met de stellingen en eisen van de Eisers. Zij zal daartegen verweer voeren.

In lijn met haar eerdere berichtgeving, blijft DGNV voornemens haar vereffening voort te zetten en haar beursnotering te beëindigen. Na verkoop van haar onderneming en uitkering van de opbrengst aan de aandeelhouders vertegenwoordigen de aandelen in DGNV geen onderliggende waarde meer.

DGNV N.V. in liquidatie,
FCA Liquidator B.V., vereffenaar

Voor meer informatie
Voor meer informatie over de in dit persbericht omschreven vereffening en beëindiging van de beursnotering wordt verwezen naar het biedingsbericht van New Horizons Holding B.V. en TBL Investments B.V. van 2 juni 2021, de standpuntbepaling van DGNV van 2 juni 2021, de persberichten omtrent de BAVA van 16 juli, 19 oktober 2021 en 30 november 2021, alsmede de persberichten van DGNV van 21 september en 12 oktober 2021 en 4 januari en 3 februari 2022. Deze documenten zijn te vinden op de website www.dgnv.nl.

Disclaimer
Dit persbericht bevat mogelijk voorwetenschap zoals bedoeld in de Europese Verordening Marktmisbruik (596/2014).

Rotterdam, 10 februari 2022