Oxurion Kondigt Buitengewone en Jaarlijkse Aandeelhoudersvergaderingen Aan

Leuven, België, Boston, MA, VS1 april 2022 – 19.00u CET Oxurion NV (Euronext Brussels: OXUR) (de “Vennootschap” of “ Oxurion ”), een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige standaardbehandelingen van de volgende generatie ontwikkelt, met onderzoeksprogramma’s in klinische fase voor vasculaire retinale aandoeningen, kondigt buitengewone en jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen aan die zullen worden gehouden op dinsdag 3 mei 2022 om 10.00 uur (CET) en 14.00 uur (CET), respectievelijk.

De oproeping en andere documenten in verband met de algemene vergaderingen kunnen worden geraadpleegd op onze website Oxurion/aandeelhoudersinformatie.        


Over Oxurion
Oxurion (Euronext Brussel: OXUR) is een biofarmaceutisch bedrijf dat de volgende generatie zorgstandaard oogheelkundige therapieën ontwikkelt, die zijn ontworpen om het gezichtsvermogen beter te behouden bij patiënten met retinale vasculaire aandoeningen, waaronder diabetisch macula-oedeem (DME), de belangrijkste oorzaak van verlies van het gezichtsvermogen bij diabetespatiënten wereldwijd, evenals andere aandoeningen, waaronder natte leeftijdsgebonden macula degeneratie (natte LMD) en macula oedeem na retinale veneuze occlusie (ME-RVO). Oxurion streeft ernaar een toonaangevende wereldwijde franchise uit te bouwen in de behandeling van retinale vasculaire aandoeningen op basis van de succesvolle ontwikkeling van zijn twee nieuwe therapieën. THR-149 is een krachtige plasma kallikreïneremmer die wordt ontwikkeld als een potentiële nieuwe zorgstandaard voor de tot 50% van de DME-patiënten die suboptimale respons vertonen op anti-VEGF-therapie. THR-687 is een zeer selectieve pan-RGD integrin antagonist die wordt ontwikkeld als een potentiële eerstelijnstherapie voor DME-patiënten, evenals natte LMD en mogelijk ME-RVO. Oxurion heeft zijn hoofdzetel in Leuven, België, met bedrijfsactiviteiten in Boston, MA. Meer informatie is te vinden op www.oxurion.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Oxurion NV
Tom Graney
Chief Executive Officer
Tel: +32 16 75 13 10
tom.graney@oxurion.com

 

 

Michaël Dillen
Chief Business Officer
Tel: +32 479 783 583
michael.dillen@oxurion.com
EU
MEDiSTRAVA Consulting
David Dible/ Sylvie Berrebi/Frazer Hall
Tel: +44 20 7638 9571
oxurion@medistrava.com

 

VS
Westwicke, een ICR-bedrijf
Christopher Brinzey
Tel: +1 617 835 9304
chris.brinzey@westwicke.com