Dirk De Man wordt nieuwe CFO van Agfa-Gevaert

Mortsel, België - 14 februari, 2018 - 17.40 uur CET

De Raad van Bestuur van de Agfa-Gevaert Groep heeft vandaag aangekondigd dat Dirk De Man als Chief Financial Officer wordt aangesteld. Dirk De Man vervoegde Agfa-Gevaert op 1 februari 2018. Hij wordt Chief Financial Officer van Agfa-Gevaert op 9 mei 2018, na de Algemene Vergadering van de Aandeelhouders van Agfa-Gevaert . Dirk De Man zal Kris Hoornaert vervangen, die beslist heeft de Vennootschap te verlaten na meer dan 10 jaar de financiële organisatie van Agfa-Gevaert te hebben geleid.

In de periode van 1 februari tot 8 mei 2018 zal Dirk De Man de CEO en het Directiecomité bijstaan bij het bepalen van de toekomstige strategie van de Groep. Hij zal met Kris Hoornaert ook de overdracht voorbereiden.

CEO Christian Reinaudo: "Dirk De Man brengt Agfa-Gevaert heel wat ervaring die hij opbouwde tijdens verschillende CFO-posities in grote beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen. Hij vervoegt Agfa-Gevaert op het juiste moment om de strategie te helpen verduidelijken in de context van de splitsing van de Groep die momenteel in uitvoering is. Ik heet hem hartelijk welkom bij onze onderneming. Kris Hoornaert besliste Agfa-Gevaert te verlaten nadat hij al meer dan tien jaar aan het hoofd van onze financiële organisatie stond. In die periode heeft hij het bedrijf geholpen om zich te stabiliseren en te versterken in een zeer uitdagende economische omgeving. Kris heeft besloten de Groep te verlaten op een overgangsmoment wanneer een nieuwe strategie wordt gedefinieerd. Ik respecteer deze beslissing en ik dank hem voor het immense werk dat hij in de loop der jaren heeft verricht."

Contact:
Viviane Dictus
Director Corporate Communications
tel. ++32 (0) 3 444 7124
e-mail: viviane.dictus@agfa.com

Johan Jacobs
Corporate Press Relations Manager
tel. ++32 (0) 3 444 8015
e-mail: johan.jacobs@agfa.com

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/4a7f96e3-ab17-41a7-8265-e214e9da9690