MDxHealth aankondiging bekenmaking jaarcijfers 2017

AANKONDIGING                                                                                  REGULATED INFORMATION
INSIDE INFORMATION
         

MdxHealth - aankondiging bekendmaking resultaten boekjaar 2017

 

 

Conference call voor analisten en beleggers te houden op 22 februari 2018 om 15:00 CET

 

HERSTAL, BELGIË en IRVINE, CA - 15 februari 2018 - MDxHealth SA ('MdxHealth' of 'de Onderneming'), ( Euronext : MDXH.BR), zal de resultaten voor het boekjaar eindigend op 31 december 2017, op 22 februari 2018 voorbeurs publiceren .

 

Dr. Jan Groen, Chief Executive Officer en Jean-Marc Roelandt, Chief Financial Officer, zullen op die dag een conference call houden om 15:00 CET / 14:00 GMT / 06:00 PT. De call zal in de Engelse taal zijn en is nog 30 dagen erna te beluisteren via de website van MDxHealth .

 

Als u toegang wilt tot de telefonische vergadering, kiest u een van de onderstaande nummers onder vermelding van conferentie-pincode 9294798#.

 

VK:                                                      08003767922
België:                                                 024009874
Nederland:                                          0207143545
VS:                                                      18669661396

 

De presentatie zal kort voor de call beschikbaar worden gemaakt via de Investors-sectie van de MDxHealth -website en is toegankelijk via: http://mdxhealth.com/investors.

 

Om een tijdige verbinding te garanderen, wordt aanbevolen dat inbellers zich ten minste 10 minuten vóór de geplande starttijd registreren.

 

Over MDxHealth

MDxHealth is een internationaal opererende health-onderneming met notering aan de beurs van Brussel, België ( Euronext : MDXH.BR), dat bruikbare moleculaire diagnostische informatie biedt voor de gepersonaliseerde diagnose en behandeling van kanker. De tests van de Onderneming zijn gebaseerd op eigen genetische, epigenetische (methylatie) en andere moleculaire technologieën en helpen artsen bij de diagnose van urologische kankers, de prognose van een herhalingsrisico en bij het voorspellen van de respons op een specifieke therapie.

 

ConfirmMDx voor prostaatkanker helpt urologen bij het identificeren van mannen met een laag risico die mogelijk een onnodige herhalingsbiopsie kunnen vermijden en mannen met een hoog risico die baat kunnen hebben bij een ingreep. ConfirmMDx is de eerste epigenetische en alleen op weefsel gebaseerde test in de 2016 NCCN-richtlijnen voor vroege detectie van prostaatkanker die zich richt op vals-negatieve biopsiezorgen. ConfirmMDx komt in aanmerking voor Medicare-vergoeding in wordt gedekt door tal van particuliere ziekteverzekeringsplannen.

 

SelectMDx voor prostaatkanker is een gepatenteerde, op urine gebaseerde, moleculaire diagnostische test die een niet-invasieve 'vloeibare biopsie' methode biedt voor de beoordeling van het risico van een man op prostaatkanker. SelectMDx helpt bij het identificeren van mannen met een verhoogd risico op een agressieve, mogelijk dodelijke prostaatkanker en die mogelijk het meest baat heeft bij een prostaatbiopsie en detectie in een vroeger stadium. De test draagt bij aan het verminderen van de noodzaak van MRI-procedures en invasieve prostaatbiopten tot wel 50%, wat leidt tot verlaging van de kosten voor de gezondheidszorg.

 

Het Europese hoofdkantoor van de Onderneming bevindt zich in Herstal, België, met laboratorium-operaties in Nijmegen, Nederland en het Amerikaanse hoofdkantoor en laboratoriumactiviteiten in Irvine, Californië. Ga voor meer informatie naar www.mdxhealth.com en volg ons op sociale media op: twitter.com/mdxhealth, facebook.com/mdxhealth en linkedin.com/company/mdxhealth.

 

Voor meer informatie:

 

MDxHealth

Dr. Jan Groen, CEO

US: +1 949 812 6979

BE: +32 4 364 20 70

info@mdxhealth.com

 

Consilium Strategic Communications (IR & PR)
Amber Fennell, Chris Welsh & Hendrik Thys
UK: +44 20 3709 5701

mdxhealth@consilium-comms.com

 

LifeSpring LifeSciences Communication, Amsterdam

Leon Melens

+31 6 538 16 427

lmelens@lifespring.nl
 

Jean-Marc Roelandt, CFO

BE: +32 (0) 4 364 20 70

NL: +31 (0) 88 327 2727

IR@mdxhealth.com

 

OPMERKING: Het MDxHealth logo, MDxHealth , ConfirmMDx, SelectMDx, AssureMDx, PredictMDx en UrNCollect zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van MDxHealth SA. Alle andere handelsmerken en servicemerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.